Nintendo yeni oyunlarını bugün duyuracak

Nintendo şirketinin salı günü yapmış olduğu duyuruya bakılır ise, Nintendo Direct isimli sunum 13 Şubat Çarşamba günü(bugün) gerçekleşmiş olacak.

Nintendo yeni oyunlarını bugün duyuracak


Nintendo şirketinin salı günü yapmış olduğu duyuruya bakılır ise, Nintendo Direct isimli sunum 13 Şubat Çarşamba günü(bugün) gerçekleşmiş olacak. Tahmini olarak 35 dakika kadar sürecek olduğu tahmin edilen bu yayın esnasında, Fire Emblem: Three Houses isimli yapımda dahil olmak üzre pek çok Nintendo Switch oyunuyla alakalı olarakta bilgilendirme yapılmış olacak.

Bahar ayına girildiğinde yayınlanacak olduğu açıklanan Three Houses isimli yapım, Nintendo Switch isimli konsola ve son 10 sene içerisinde ev konsollarına gelmiş olan ilk Fire Emblem oyunu olarak karşımıza çıkacak. Nintendo şirketi, Ocak 2017 tarihinde Fire Emblem isimli yapımın konsollara gelecek olduğunu söylemişti hatta firmanın planları da 2018 senesi içerisinde çıkması üstüne yapılmıştı.

Nintendo şirketinin bugün duyurusunu yapacak olduğu oyunların arasında ise Metroid Prime 4 isimli yapım yer almıyor olacak. Firma, ocak ayı içerisinde yapmış olduğu duyuru esnasında Metroid isimli oyunun, oyunun yapımcı şirketlerinden Retro Studios şirketi tarafından tekrar yapılacağını ve bu sebepten dolayı süresiz bir şekilde ertelendiği açıklamasını yapmıştı.

Nintendo şirketinin Switch konsolu için gelmesini planlamakta olduğu oyunların arasında Luigi’s Mansion 3 ile birlikte Daemon X Machina isimli yapım yer alıyor, öte yandan 2019 senesinin sonlarına doğru paylaşılacak olan bir tane Pokemon oyunu ise planların arasında bulunmakta. Nintendo şirketinin bir tane yöneticisi vermiş olduğu bir demeç içerisinde; ''Halen duyurusunu yapmamış olduğumuz, geliştirme aşaması içerisinde yer alan ve bu sene paylaşılacak olan oyunlarımız bulunmakta'' ifadelerine yer verdi.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.