Nokia 6 ile Nokia 8 modeli için Android Pie geliyor

Nokia 8 modeli, 2018 senesinin Aralık ayı içerisinde Android Pie  işletim sistemi güncellemesini  resmi olarak almıştı.

Nokia 6 ile Nokia 8 modeli için Android Pie geliyor


Nokia 8 modeli, 2018 senesinin Aralık ayı içerisinde Android Pie  işletim sistemi güncellemesini  resmi olarak almıştı. Güncellemeyi almamış durumdaki tek ülke olarak kalan Hindistan'a ise gelecek hafta içerisinde güncellemenin gelecek olduğu resmi olarak duyuruldu.

''Takımımız bu güncellemeyi haftaya yetiştirebilmek amacıyla çalışmakta. MWC'den daha önce yayınlamayı planlamaktayız fakat o zamana kadarki zaman içerisinde istemiş olduğumuz düzeye gelmez ise erteleyebiliriz. Üstünde çalışmakta olduğumuza ve neredeyse bitmiş olduğuna da emin durumda  olabilirsiniz.''

HMD Global şirketinin CEO'su görevinde bulunan Juho Sarvikas, Android Pie işletim sistemi güncellemesini almamış durumdaki Nokia 8 modellerinin gelecek hafta güncellemeyi alacak olduğunu da bugün atmış olduğu tweetle beraber duyurmuş oldu. Buna ilave bir şekilde, Nokia 6 modelininde gelecek hafta güncellemeyi alacak olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Juho Sarvikas açıklaması içerisinde, herhangi bir şekilde  aksilik ya da çıkma zamanından önce bir problemler karşılaşırsa diyerek güncellemenin ertelenme konusundaki olasılığını da ilave etmeyi hiç bir şekilde unutmadı. Aslında  yine gecikmemesini ummaktayız. Gecikecekse bile kullanıcıların şikayet etmelerine hiç bir şekilde gerek yok zira firmanın paylaşmış olduğu takvime bakılır ise birkaç haftalık  bir takım gecikmeler tamamen  normal bir şekilde görünmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.