Nokia 9 modeli canlı bir şekilde görüldü

Bir tane Instagram hesabı üstünden yapılmış olan sızıntıyla beraber meraklı bir şekilde beklenilen Nokia 9 modelinin nasıl görünecek olduğu da bir netlik kazanmış oldu.

Nokia 9 modeli canlı bir şekilde görüldü


Bir tane Instagram hesabı üstünden yapılmış olan sızıntıyla beraber meraklı bir şekilde beklenilen Nokia 9 modelinin nasıl görünecek olduğu da bir netlik kazanmış oldu. Hemen haber görselinden de net bir şekilde görebileceğiniz üzere, daha önce yapılan sızıntılarda karşımıza çıkmış olan 5'li arka kamera kurulumu tekrardan bizleri karşılamış oluyor.

Bahsi geçen 5'li kamera kurulumunu incelediğimiz zamanda, sol üst köşe üzerinde bir  tane LED flaşın yer almakta olduğu görülürken, sağ üst köşe içerisinde de henüz maksadı belirsiz bir kameranın sensörü yer almakta.

Eğer hatırlarsanız bir HMD Global şirketinden Britta Gerbacht, 5 kameraya sahip Nokia 9 PureView isimli modelinin, kamera performanslarının istenilmekte olan seviyede bulunmamasından dolayı 2019 senedine ertelendiğinin duyurusunu yapmıştı. Bu yeni gelişmeye paralel bir şekilde Nokia şirketinin yeni amiral gemisi modelinin CES 2019 veyahut MWC 2019 etkinliği kapsamında tanıtılacak olması da ön görülmekte.

Son paylaşılmış olan raporlara bakılırsa, Nokia 9 modelinin 5.9 inç boyutuna sahip çentiksiz ve QHD çözünürlük sunacak bir ekranın üstüne kurulması beklenmekte. Aynı zaman içerisinde Nokia 9 modelinin Qualcomm şirketinin yeni nesildeki amiral gemisi işlemcisinden Snapdragon 855‘den gücünü alacak olduğu da belirtilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.