Nokia 9 modelinin tanıtım tarihi kesinleşti

Farklı sızıntılarla birlikte sık bir şekilde gündeme gelmiş olan Nokia 9 modelinin halen tam olarak ne zaman tanıtılacak olduğu fazlasıyla merak edilmekte.

Nokia 9 modelinin tanıtım tarihi kesinleşti


Farklı sızıntılarla birlikte sık bir şekilde gündeme gelmiş olan Nokia 9 modelinin halen tam olarak ne zaman tanıtılacak olduğu fazlasıyla merak edilmekte. Eğer hatırlıyorsanız daha öncesinde de, Nokia 9 modelinin 5'li arka kamera kurulumu içerisinde yanılmış bir takım aksaklıklardan ötürü, bahsi geçen modelin daha ileri bir tarihe ertelenmiş olduğunu haber yapmıştık.

Rusya’da yer alan Nokia fan topluluğundan Nokia Anew tarafından aktarılmış olan bilgilere bakılırsa, Nokia 9 modelinin Ocak ayının son haftası içerisinde tanıtılacak olduğu ileri sürüldü. HMD Global şirketine yakın kaynaklar tarafından elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, bahsi geçen telefonun 28 - 31 Ocak tarihlerinin arasında tanıtılması beklenmekte.

Nokia 9 modeliyle ilgili yapılmış olan son sızıntıları da değerlendirirsek, ekran tasarımı yönünden yeni amiral gemisinin Nokia 8 modeli ve Nokia 8 Sirocco modelinden çok fazla bir farkının yer almayacağını da özellikle belirtmekte bir yarar var.

Bu hariç olarakta, 5'li arka kamera kurulumu ile karşımıza çıkacak olduğu açıklanan Nokia şirketinin yeni amiral gemisi modeli, gücünü de 10 nm Snapdragon 845 isimli işlemcisinden alıyor olacak.

En son, 4150 mAh boyutuna sahip bir bataryadan beslenmekte olduğu ifade edilen Nokia 9 modelinin öte yandan 8 GB'lık bir RAM‘a ve 128 GB'lık bir dahili depolama birimine de ev sahipliği yapacak olduğunu görüyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.