Vatandaşlar yardım etti

Zonguldak ilinin Ereğli ilçesi içerisinde, çöp kamyonunun çarpmış olduğu ileri sürülen Yaşar Özdemir (82), ağır bir şekilde yaralandı.

Vatandaşlar yardım etti


Zonguldak ilinin Ereğli ilçesi içerisinde, çöp kamyonunun çarpmış olduğu ileri sürülen Yaşar Özdemir (82), ağır bir şekilde yaralandı. Kazadan hemen sonra olay yerinden ayrılarak, polis ekipleri tarafından yakalanmış olan kamyon şoförü olan V. T. (46) ise ifadesi içerisinde, kazayı kendisinin yapmamış olduğunu iddia etti.

Kaza ise, saatler 12:00 civarında, ilçeye bağlı bulunan Uzunmehmet Mahallesinde yer alan Osmanlı Sokak içerisinde gerçekleşti. Aile Sağlığı Merkez içerisine tedavi olmak amacıyla giden Yaşar Özdemir isimli kadına, iddialara bakılırsa, V. T. yönetiminde bulunan 35 DC 7722 plakasına sahip bir çöp kamyonu çarptı. Kanlar içerisinde yerde kalmış olan yaşlı kadının yardımına ise, çevrede yer alan vatandaşlar koştu. Özdemir, ihbar üzerine olayın gerçekleşmiş olduğu yere gelen sağlık görevlilerinin gerçekleştirdiği müdahalesinin hemen sonrasında ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınmış olan Özdemir'in, hayati tehlikesinin bulunduğu ile ilgili bilgiler verildi.

Olayın yaşandığı yerden ayrılmış olan çöp kamyonunun şoförü  V. T. ise, görgü tanıklarının vermiş oldukları ifadesinin hemen sonrasında hızlı bir şekilde yakalanıp, ifadesi alınmak amacıyla karakola götürüldü. V. T., karakol içerisinde vermiş olduğu ifadesinde ise, bahsi geçen bu kazayı kendisinin yapmamış olduğunu iddia etti. Polis ekipleri ise bu kaza ile alakalı bir soruşturmayı başlatıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.