Nokia 9 Pureview modeli MWC 2019 kapsamında tanıtılacak

Tüm büyük telefon üretici firmaları, yeni telefonlarının tanıtımlarını yapmak amacıyla gelecek ay İspanya/Barselona’da gerçekleştirilecek Mobile World Congress’i (MWC 2019) beklemekte.

Nokia 9 Pureview modeli MWC 2019 kapsamında tanıtılacak


Tüm büyük telefon üretici firmaları, yeni telefonlarının tanıtımlarını yapmak amacıyla gelecek ay İspanya/Barselona’da gerçekleştirilecek Mobile World Congress’i (MWC 2019) beklemekte. Samsung şirketi ile birlikte LG şirketi, Sony şirketi ve Nokia  şirketi yeni ürettiği telefonlarını bu kongre kapsamında açıklayacak olduğunu bildirdi. Çok beklemiş olduğumu Samsung Galaxy S10 modeli, LG G8 modeli ve Xperia Z4 modeli de çok büyük bir ihtimalle bu kongre kapsamında karşımızda bulunacak.

Birkaç gün öncesinde Nokia şirketi  tarafından yapılmış olan bir açıklama içerisinde MWC 2019 ile ilgili 24 Şubat tarihi verilmişti. Nokia şirketiyle ilgili farklı bir bilgi  ise paylaşılmamıştı ve Nokia 9 modelinin bu kongre içerisinde tanıtılıp tanıtılmayacak olduğu da hiç bir şekilde kesin değildi.

En son paylaşılmış olan resmi bir afişle birlikte artık 24 Şubat tarihi içerisinde, ertelemeleri ile iyice yılan hikayesine dönmüş durumdaki Nokia 9 modelini de görebileceğiz. Tanıtım içerisinde görmüş olduğumuz kadarıyla daha önceden de paylaşılmış olduğu gibi Nokia 9 modelinde cidden 5 tane kamera kullanılmakta.

Şu anda  5 kameranın ne kadar muhteşem olduğunu çok fazla anlayamasak bile MWC 2019’da tanıtıldığında tüm detaylar ortaya çıkmış olacak. HMD Global şirketi ise, MWC 2019 kapsamında yalnızca Nokia 9 modeliyle de yetinmeyebilir. Nokia 8.1 Plus modeli ve Nokia 1 Plus modeli gibi yeni telefonların da tanıtımının yapılmasını beklemekteyiz.

Görünene bakılırsa MWC 2019 etkinliği, Nokia şirketinin fanları için bulunması zor bir nimet olarak öne çıkacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.