Yönetimin sabrı taşmaya başladı

Erzurumspor karşısında alınan beraberlik, Beşiktaş Spor Kulübü camiasınında sabrını taşırmış oldu.

Yönetimin sabrı taşmaya başladı

Erzurumspor karşısında alınan beraberlik, Beşiktaş Spor Kulübü camiasınında sabrını taşırmış oldu. Teknik direktör  görevinde bulunan Şenol Güneş’in, Erzurum maçı esnasındaki değişiklikleri  de cuma gecesine adeta damga vurmuş oldu. Sakatlanmış olan Mirin’in yerine  oyuna Roco’nun değilde Pektemek’in alınmış olması ve oyun taktiğinin komple değişiklik göstermesi sorgulandı. Burak'ın girmesinin yerine Caner’in girmiş olması '5 maç içerisinde ilk 11’de yer alan Güven niçin kenarda?'' şeklindeki soruyu da gündeme getirmiş oldu. Q7’nin görmüş olduğu gereksiz kırmızı kart ise gitmeyi isteyen Portekiz asıllı yıldızın ipini çekmiş oldu. Ayrılması da  artık sadece bir an meselesi.

Beşiktaş Spor Kulübü, mutlak 3 puan almak amacıyla çıkmış olduğu Erzurumspor karşılaşmasından ''1 puan'' alıp şampiyonluk yolu üzerinde çok büyük  bir yara almış oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı içerisinde 3 tane net pozisyondan yararlanamayan Beşiktaş Spor Kulübü'nde Mirin'in sakatlanmış olması da bütün planları bozmuş oldu. Fakat bu sakatlıktan sonra Şenol Güneş'in tercihleri de maça damgasını vurmayı başardı. Mirin'in yerine  ise oyuna tek yedek stoper olan Roco'yu almama kararı vererek Mustafa Pektemek'i sahaya sürmüş olan Güneş, hem bu sistemi, hem ise oyuncuların yerini değiştirmiş oldu. Medel'i stopere çekmiş olan, Ljajic'i orta saha üzerinde daha geriye koymuş olan tecrübeli teknik adamın bu tercihleri ise büyük bir zafiyete sebep oldu

Bu değişikliğin sonrasında çok daha tehlikeli ataklar yapmış olan Erzurumspor Kulübü, en azından 1 puan almayı istediği maç içerisinde de amacına ulaşmış bulundu. Teknik direktör  görevinde bulunan Şenol Güneş'in gol atmaya ihtiyacı olduğu dakikalar içerisinde Burak Yılmaz'ı çıkartması da maça ait farklı bir eleştiri konusuydu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.