Nokia'dan 3 kameralı ve çentiksiz bir model

HMD Global şirketiyle birlikte tekrardan canlanmış olan efsanevi markalardan Nokia, devamlı olarak değişiklik gösteren akıllı telefon trendlerine bir uyum sağlamak için çalışıyor.

Nokia'dan 3 kameralı ve çentiksiz bir model


HMD Global şirketiyle birlikte tekrardan canlanmış olan efsanevi markalardan Nokia, devamlı olarak değişiklik gösteren akıllı telefon trendlerine bir uyum sağlamak için çalışıyor. Ortaya çıkmış olan son sızıntıya bakılırsa 3 tane arka kamerayla birlikte çentiksiz bir Nokia modeli karşımıza çıktı.

Nokia’ya ait olan ve bugün ortaya çıktığı açıklanan gizemli model bütün gözleri üstüne toplamış oldu. Uzun bir zamandan beri üst seviyedeki Nokia 9 modeliyle isminden söz ettiren marka görünene bakılırsa fazlasıyla iddialı olacak yeni bir tane daha model hazırlığı yapıyor.

Alışmış olduğumuz yeni Nokia'nın tasarım dilini bizlere hissettirecek olan modelin arka kısmına baktığımız zaman; kavisli özelliğe sahip cam bir tasarım, yatay bir şekilde ortaya konumlandırılmış halde Nokia'nın logosu, LED flaşla birlikte üstünde yer alan 3'lü kamerayı görmekteyiz.

3 kamerayla birlikte rakiplerini yakalamaya çalışmakta olan Nokia ön kısımda da tam ekran deneyimi amacıyla herhangi bir biçimde çentiğe yer vermemiş. Tek bir sorunsa anten düzenleme problemlerinden ötürü çok daha kalın bir durumda olan alt çerçeve. Buraya yerleştirilmiş olan Nokia logosu da durumu azda olsa toparlamış gibi gözükmekte.

Herhangi bir  şekilde ön kameranın yer almadığı bu modelde 2. ekranın yer almaması ve herhangi bir şekilde kızak mekanizmasının göze çarpmamış olması akıllara otomatik bir şekilde açılıp kapanabilen ön kamera mekanizmasını getirmekte. Tabiiki de konuyla alakalı net bir bilgi şu anda bulunmamakta.

Öte yandan önde veyahut arkada yer almayan parmak izi sensörünün ise yüksek bir ihtimalle ekrana gömülü bir şekilde geleceğine işaret edilebilmekte. Tabiiki de parmak izi sensörünün yan kısımlara konumlandırılma gibi bir ihtimali de var.

Daha ismini bile bilmemekte olduğumuz bu gizemli Nokia modeliyle alakalı şimdilik bütün bildiklerimiz sadece bu kadar. Yeni bilgiler elimize ulaştıkça sizlere en hızlı bir şekilde aktarmayı sürdüreceğiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.