Nokia'nın yeni modeli ile alakalı sürpriz bir iddia

Finlandiya'da merkezi bulunan Nokia şirketinin eski günlerinine gelmeye uğraşması herkesin dikkatini çekiyor.

Nokia'nın yeni modeli ile alakalı sürpriz bir iddia


Finlandiya'da merkezi bulunan Nokia şirketinin eski günlerinine gelmeye uğraşması herkesin dikkatini çekiyor. Telefon sektöründe çok büyük bir genişleme olması ve rekabetin artış göstermesi ile beraber dev firma, akıllı telefon üretmeyle alakalı rakipleri ile savaş veremedi ve şu zamanlarda, piyasaya çıkartmış olduğu fazlasıyla az sayıdaki model ile beraber ticari yaşamını devam ettirmek için çalışmakta. 

Hindistan'da popüler olan bir teknoloji haber sitesi Mysmartprice tarafından ortaya atılan iddialara bakılır ise Nokia şirketinin bu  söz konusu modeli 8.2 adı ile piyasaya çıkartılmış olacak.

Nokia 8.1 modelinin çok daha geliştirilmiş bir sürümü şeklinde çıkacağı açıklanan Nokia 8.2 isimli model, 32 megapiksel özelliğine sahip açılabilen ön kamerasının yanında Android Q isimli işletim sistemine de sahip durumda bulunacak. Bu durum ise Nokia markasının ağustos ayı bittikten sonra bu söz konusu yeni telefon modelini duyuracak olduğu anlamına gelmekte zira Google şirketi, Android Q işletim sisteminin ilk kararlı sürümüyle alakalı olarak ağustos ayını düşünmeye başladı. Nokia 8.2 isimli model öte yandan 8 GB'lik bir RAM ve 256 GB'lik  bir depolama alanıyla karşımıza çıkmış olacak.

Nokia şirketinin yeni karşımıza çıkacağı açıklanan akıllı telefon modellerinden 8.2 konusundaki bilgilerimiz çok daha sınırlı fakat Nokia 8.1 modeli üzerinde Snapdragon 710 isimli yonga setinin kullanılmakta olduğu düşünüldüğü zaman, Nokia 8.2 modelinin  çok daha üst bir işlemciye sahip olarak geleceğini söylemekte olanaklı gözükmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.