Origin PC Corsair şirketi tarafından satın alındı

Üretmiş olduğu çevre birimlerinden dolayı çok iyi bir çıkış yakalamayı başaran ve ayrıca oyuncu bilgisayarlarına malzemeler üreten Corsair şirketi, şimdilerde ise oyuncu bilgisayarı sektörü içerisine giriş yapma hazırlığında.

Origin PC Corsair şirketi tarafından satın alındı


Üretmiş olduğu çevre birimlerinden dolayı çok iyi bir çıkış yakalamayı başaran ve ayrıca oyuncu bilgisayarlarına malzemeler üreten Corsair şirketi, şimdilerde ise oyuncu bilgisayarı sektörü içerisine giriş yapma hazırlığında. Corsair şirketi, yapmış olduğu özel bir açıklamayla Florida'da merkezi bulunan bilgisayar üreticilerinden Origin PC şirketinin satın almış olduğunu duyurdu.

Corsair şirketinin CEO'su görevinde bulunan Andy Paul konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamalar içerisinde, oyun sektörünün devamlı bir şekilde büyümeyi sürdürdüğünün farkında bulunduklarını ve bunun dahilinde ise yeni bir  tane bilgisayar toplamayı talep eden kullanıcıların değişik ürünlerle uğraşmalarının yerine Corsair şirketini tercih edecek olduklarını resmen belirtti. 

Origin PC şirketinin CEO'su  görevinde bulunan Kevin Wasielewski ise söz konusu bu satın almayla alakalı yapmış olduğu açıklamalar içerisinde Corsair şirketinin Origin PC şirketiyle alakalı fazlasıyla iyi bir ortak olarak öne çıkacağını, gerçekleştirilecek çalışmalarla beraber oyun sektörü içerisinde çok daha yeni bir sayfa açacak olduklarını ifade etti. 

Corsair şirketinin yapmış olduğu açıklamalara bakılırsa Origin PC şirketi, farklı bir marka şeklinde ticari yaşamını devam ettiriyor olacak, kullanıcıların hali hazırda yer alan garanti hizmetlerinden hiç bir şekilde ödün vermiyor olacak ve öte yandan Corsair şirketinin de kendisine ait Vengeance ile birlikte One benzerindeki bilgisayar serilerinin üretimlerini sürdürecek.

İlerleyen dönemler içerisinde üretimi yapılacak olan bilgisayarlar ile birlikte bu söz konusu ortaklığın oyun sektörüne tam olarak neler kazandırabilecek olduğunu da hep beraber görmüş olacağız. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.