Nokia şirketi 2 tane daha yeni telefon duyuracak

Nokia şirketinin orta seviyede yer alan telefonlarıyla alakalı hakkında yeni bilgiler almış durumdayız.

Nokia şirketi 2 tane daha yeni telefon duyuracak


Nokia şirketinin orta seviyede yer alan telefonlarıyla alakalı hakkında yeni bilgiler almış durumdayız. Hakkında pek çok söylenti duymuş olduğumuz Nokia 6.2 modeli ile 7.2 isimli modelin yakın  bir zaman içerisinde piyasaya çıkartılacağı söylenmekte. Twitter kullanıcılarından birinin bu söz konusu telefonların ağustos ayının son günlerine doğru piyasaya çıkartılacak olduğunu söylemesinin hemen sonrasında farklı bir tane rapor da nokiapoweruser adına sahip internet sitesi tarafından ortaya çıkartıldı. 

Nokiapoweruser tarafından açıklanan raporlara bakılırsa bu 2 tane model aynı daha önce çıkan söylentide olduğu ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkartılacak fakat daha önce çıkan söylentiden bir tane  fark bulunuyor. Nokiapoweruser platformu, daha önce raporun vermiş olduğu bilgilerin tam tersine telefonların ağustos ayının ilk günlerinde piyasaya çıkartılacak olduğunu ifade ediyor.  

Bu söz konusu bilgiler aslına bakılırsa asılsız da sayılmaz. HMD Global şirketi, Nokia 6.2 modeli ile birlikte Nokia 7.2 modelinin sertifikalarını Hindistan ile birlikte Rusya pazarlarına özel olarak aldı. Bu durum ise telefonun çok yakın bir zaman içerisinde çıkabilecek olduğuna işaret etmekte. Şu zamana kadar söz konusu 2 tane modelin piyasaya çıkartılma tarihleri hakkında çıkan söylentiler de bu şekilde. ''Daredevil'' şeklindeki kod ismine sahip Nokia 6.2 modeli ve ''Star-Lord'' şeklindeki kod ismine sahip Nokia 7.2 modelinin teknik özelliklerine şöyle bir bakacak, söylentiler 2 modelinde 48 MP özelliğe sahip arka kamerayla karşımıza çıkacağını ve 120 derecelik bir geniş açıya sahip fotoğraflama özelliğinin bulunacağını ifade ediyor  


Nokia 6.2 isimli model gücünü Snapdragon 660 isimli yonga seti üzerinden alacakken, Nokia 7.2  modeli de gücünü Snapdragon 710 isimli yonga seti üzerinden alıyor olacak. Bu 2 modelde 64 GB ila 128 GB'lik  bir hafıza seçeneğiyle karşımıza çıkacak ve 2 model de 400 GB'lik bir microSD kart desteği sunuyor olacak. Tekrar 2 telefon modelinin batarya kapasiteleri de aynen 3500 mAh gücünde gelecek. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.