Nokia şirketinin amiral gemisi modeliyle alakalı yeni detaylar sızdı

Nokia şirketi, çok uzun bir zamandan beri piyasa içerisinde ismini duyurmayı başarabilecek bir akıllı telefon üretimi gerçekleştiremedi

Nokia şirketinin amiral gemisi modeliyle alakalı yeni detaylar sızdı


Nokia şirketi, çok uzun bir zamandan beri piyasa içerisinde ismini duyurmayı başarabilecek bir akıllı telefon üretimi gerçekleştiremedi. çıkartmış olduğu en son amiral gemisi modellerinden biri olan Nokia 8 Sirocco isimli model ise, rakibi sayılacak modeller ile hiç bir şekilde rekabet etmeyi başaramamıştı.. Şimdi de  Nokia şirketi tarafından yeni bir tane hamle görmüş olacağız. Nokia 9 PureView ismine sahip olan bu yeni akıllı telefon modeli, 5 lensli özel bir kamera kullanıyor olacak ve çok harika bir HDR deneyimi vaat ediyor olacak. Yazılım alanı içerisindeyse Android işletim sisteminin yeni yazılımı olarak öne çıkan Pie işletim sistemiyle çalışacak.

Nokia şirketi, bu yeni cihaz üzerinde alüminyum ile birlikte camın ortaklığını kullanıyor olacak. Sadece birkaç hafta öncesinde sızdırılmış olan görüntülerde telefonun kasa kısmının alüminyum ile güçlendirilecek olduğu ve arka tarafınında tıpkı önü gibi camdan yapılacağı açık bir şekilde ortaya çıkmıştı. Bu bahsi geçen sızıntıdan sonrasında ise cihazın klasik bir görüntüye sahip olarak karşımıza çıkacağı da öğrenilmiş oldu. Nokia şirketi, öteki büyük markaların tam tersine amiral gemisi modeli üzerinde herhangi bir şekilde çentik ya da delik kullanmıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.