Nokia şirketinin bu 6500 isimli modeli tam 14.000 TL

Rusyada merkezi bulunan bir lüks akıllı telefon firması olarak öne çıkan Caviar, fazlasıyla enteresan ve 1 tane o kadar pahalı ürün portföyü içerisine bir yenisini daha ilave etti.

Nokia şirketinin bu 6500 isimli modeli tam 14.000 TL


Rusyada merkezi bulunan bir lüks akıllı telefon firması olarak öne çıkan Caviar, fazlasıyla enteresan ve 1 tane o kadar pahalı ürün portföyü içerisine bir yenisini daha ilave etti. Klasik  durumdaki Nokia 6500  isimli modelini tekrardan yorumlamış olan firma, müşterilerine fazlası ile asil ve de ihtişamlı bir Viking kılıcı şeklinde geri dönüş yapmış oldu.

Caviar Viking Ragnar Carbon ismine sahip bu özel Nokia 6500  isimli modeli, bir tane Viking kılıcı benzerindeki uzun ve altıgen olacak bir biçimde tekrardan tasarlandı. Titanyumdan yapılan bir T9 klavyesi bulunan cihazın arka tarafında timsah derisi, karizmatik durumdaki karbon çerçeveler yer almakta. Kısaca söylemek gerekirse bu telefon, bir  tane Nokia 6500 modelinin sahip olmadığı bütün lükse sahip durumda.

Pekala bu pahalı  durumdaki tasarımın altında tam olarak ne bulunmakta? 2.2 inç büyüklüğüne sahip 320 x 240 piksellik TFT ekran, 830 mAh gücündeki bir batarya ve LED flaş desteğine sahip 2 MP özelliğindeki bir kamera. Caviar’a bakılır ise bu özel '‘kılıcı’' her Viking hiç bir şekilde tutamaz. Sadece belirli bir statüsü bulunan kişiler bu kılıcı elde edebilme hakkına sahip olabilmektedir. Cihazın ise 2.600 dolar  tutarında yani 14.000 Türk Lirası tutarındaki bir fiyata sahip bulunduğunu düşünürsek çok fazla haksız olduğunu söylemememekteyiz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.