Karne kutlamaya gittikleri esnada kaza yaptılar

Kocaeli ilinin Gölcük ilçesi içerisinde 3 tane lise öğrencisi karnelerini alarak kutlama amacıyla arabayla kafeye gittikleri esnada, kaza yaptılar.

Karne kutlamaya gittikleri esnada kaza yaptılar


Kocaeli ilinin Gölcük ilçesi içerisinde 3 tane lise öğrencisi karnelerini alarak kutlama amacıyla arabayla kafeye gittikleri esnada, kaza yaptılar. Önde seyir halindeki otomobile çarpmış olan araçtaki 2  tane öğrenci ve öteki aracın şoförü hafif bir şekilde yaralandı.

Kaza ise, Gölcük İskele ışıkları bölgesinde gerçekleşti. Gölcük Ticaret Meslek Lisesi içerisinde eğitim görmekte bulunan Gökhan T. ile birlikte Berkay U. ve de Yusuf A. isimli öğrenciler bugün karnelerini alarak, ders notlarının iyi bir durumda olmasını kutlama yapabilmek maksadıyla Gölcük sahilinde yer alan kafeye gitme konusunda karar verdiler. Ehliyeti olduğu bilgisine ulaşılan Göhan T., iddialara bakılırsa babasına ait olan 41 H 6328 plakasına sahip otomobili alıp arkadaşları ile yola çıktı. Öğrencilerin yer aldığı araç, plakası tespit edilememiş olan TIR'ın sıkıştırması üstüne kontrolden çıktı ve önünde seyir halinde bulunan Muhammet Ş. yönetiminde olan 34 TF 8346 plakasına sahip otomobile çarptı. Kaza esnasında, öğrencilerden Berkay U. ile birlikte Yusuf A. ve öteki otomobilin şoförü Muhammet Ş. hafif bir şekilde yaralandı.

Olayı görmüş olanlarsa polis ile birlikte 112 Acil'i arayıp yardım talebinde bulundu. Gelmiş olan sağlık ekipleri ise, yaralıları ilk müdahaleden hemen sonra ambulans ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı vatandaşların sağlık durumlarının daha iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri kaza ile alakalı bir soruşturma başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.