Note 10 modelinin kamerası kesinleşti

Samsung şirketi, geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğu duyuruyla beraber 2 tane yeni kamera sensörü 48 megapiksellik özelliğe sahip ISOCELL Bright GM2 modeli ve 64 megapiksellik bir özelliğe sahip ISOCELL Bright GW1 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

Note 10 modelinin kamerası kesinleşti


Samsung şirketi, geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğu duyuruyla beraber 2 tane yeni kamera sensörü 48 megapiksellik özelliğe sahip ISOCELL Bright GM2 modeli ve 64 megapiksellik bir özelliğe sahip ISOCELL Bright GW1 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Bu söz konusu 2 tane sensörden en fazla dikkat çekeni de hiç bir şekilde şüphe olmadan '‘endüstrinin en yüksek çözünürlüğü’' sloganıyla birlikte gelmiş olan 64 megapiksellik özelliği bulunan ISOCELL Bright GW1 modeli.

ISOCELL Bright GW1 isimli modelin seri üretimlerine bu senenin 2. yarısı itibariyle başlanmış olacak ve yenilenen görüntü sensörü muhtemel olarak ilk defa Galaxy Note10 modeliyle beraber karşımıza çıkmış olacak. 

ISOCELL Bright GW1 isimli sensörün, Tetracell  isimli teknolojisiyle birlikte düşük ışık koşulları içerisinde 4 pikseli tek bir piksel benzerinde kullanıp 16 megapiksellik bir çözünürlüğe sahip fazlasıyla kaliteli, canlı  durumdaki renklere sahip ve net fotoğraflar çekebilmekte. Işığın çok daha iyi bir durumda olduğu vaziyetlerde ise çözünürlük tekrardan 64 megapiksele çıkmakta.

Üstelik birde Samsung şirketinin açıklamasına bakılır ise ISOCELL Bright GW1 isimli sensör, zengin durumdaki renk tonları sunmuş olan 100dB’lik bir yüksek dinamik aralığa (HDR) da sahip bir durumda. Standart durumdaki bir görüntü sensörü içerisinde bu söz konusu aralığın 60dB olduğunu düşünecek olursak Samsung şirketinin Galaxy Note10 modelinin kamerasıyla mobil fotoğrafçılıkta tekrardan zirveye aday olabileceğini de açık bir şekilde söyleyebiliriz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.