Sony şirketi o şikayetleri sona erdirmiş olacak

Sony şirketi, Xperia 1 modeliyle alakalı çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Akıllı telefon ile alakalı ortaya çıkmış olan yeni bilgiler, Xperia 1 modeli üzerinde kullanılacak kameraların, Carl Zeiss şirketi tarafından üretilen lenslere sahip olarak karşımıza çıkacağını da ortaya çıkartmış oldu.

Sony şirketi o şikayetleri sona erdirmiş olacak


Sony şirketi, Xperia 1 modeliyle alakalı çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Akıllı telefon ile alakalı ortaya çıkmış olan yeni bilgiler, Xperia 1 modeli üzerinde kullanılacak kameraların, Carl Zeiss şirketi tarafından üretilen lenslere sahip olarak karşımıza çıkacağını da ortaya çıkartmış oldu. Sony  şirketi ile birlikte Carl Zeiss şirketi, geçmiş dönemde bir çok fotoğraf makinesi üstünde de ortak çalışmalar yürütmüş bir durumdaydı fakat akıllı telefon sektöründe bu durum ilk defa gerçekleşmiş olacak.

Sony şirketinin mevcut durumdaki amiral gemisi modelleri, kamera rekabeti konusunda fazlasıyla geri kalmaktaydı. Bu söz konusu durumu düzeltme konusunda isteği bulunan firmaya bakılır ise Sony Xperia 1 modelinde 3 tane arka kamera yer alıyor olacak. Bu söz konusu kameraların 2 adetinin Carl Zeiss şirketi tarafından üretilmiş lenslerle geleceği, öteki kameranın da Samsung şirketi tarafından tedarik edilecek olduğu belirtilmekte.

Şubat ayı içerisinde duyurusu yapılan Sony Xperia 1 modeli, dünya üzerindeki ilk 21:9 en ve boy oranına sahip olarak çıkan 4K çözünürlüğüne sahip OLED ekranı ile birlikte gelecek. Ekranın  tam boyutu da 6.5 inç şeklinde bulunacak ve akıllı telefon üzerinde işlemci kısmında Snapdragon 855 yer alacak. Haziran ayında Android Q isimli işletim sistemi ile beraber piyasaya çıkartılacağı açıklanan Sony Xperia 1 modelinin fiyatı da 1.119 dolar tutarına yakın (yaklaşık  olarak 7.000 Türk Lirası) seviyelerde olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.