Note 9 modeline Android Pie güncellemesi gelecek

Galaxy Note 9 modeline sahip olan kullanıcılar, bir zamandır beta Android Pie sürüm denemelerini yaşıyor.

Note 9 modeline Android Pie güncellemesi gelecek


Galaxy Note 9 modeline sahip olan kullanıcılar, bir zamandır beta Android Pie sürüm denemelerini yaşıyor. Aslında yine hem kararlı  durumdaki sürümü beklemekte olanlar için, hem ise beta sürümü kullanmaya başlamayanları çok sevindirecek Android Pie sürümünün tam olarak ne zaman yayınlanacak olduğu bilgisi paylaşıldı.

Samsung şirketinin canlı destekten alınan bilgilere bakılırsa, Galaxy Note 9 modeli için 15 Ocak tarihi içerisinde güncellemenin sunulacağı bilgisine ulaşıldı. Aralık ayının ilk günleri itibariyle beta sürümü kullanıma açılmış bir durumdaydı. Bu süreç içerisinde kullanıcılar bütün meraklarını beta sürüm ile gidermiş olsa bile, kararlı sürüm tarihi de  çok büyük bir merak konusu idi.

Geçmiş olduğumuz günlerde Samsung Galaxy S9  modeli ve S9+ modeli Android Pie işletim sisteminin  güncellemesine kavuşmuştu. Bu açıdan S9 modeli serisinin, güncellemeye beklenen tarihten az daha erken kavuşmuş olduğunu söylememiz olanaklı. Öte yandan rakip durumdaki amiral gemilerinin de, kararlı sürümleri tam olarak ne zaman kullanıma sunacak olduğunu halen bilmiyoruz.

Samsung şirketinin genel olarak yazılım güncellemeleri hususunda, rakiplerinden çok daha geç davranmakta olduğunu da bilmekteyiz. Fakat One UI isimli arayüzünün bu konuyla ilgili Samsung şirketine bir şeyler katmış olduğunu düşünmemiz tamamen doğru gibi gözükmekte. Eğer bu kararlı sürüm gelmeden önce Pie sürümünü test etmeyi isterseniz, beta sürümlere de göz atmanız gerekli.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.