Paris içerisindeki güvenlik önlemleri arttırıldı

Fransa’nın başkenti olan Paris içerisinde polis ekipleri güvenlik önlemlerini 2 katına kadar çıkarttı.

Paris içerisindeki güvenlik önlemleri arttırıldı


Fransa’nın başkenti olan Paris içerisinde polis ekipleri güvenlik önlemlerini 2 katına kadar çıkarttı. Sarı Yeleklilerin, 31 Aralık akşamında yeni seneyi karşılamak amacıyla başkent Paris’in ünlü caddelerinden Champs-Elysees’ye gelecek olduklarını açıklamasının üstüne güvenlik önlemleri de 2 katına çıkartılmış oldu. Geçmiş olduğumuz senelerde gerçekleştirilen taşkınlığı öğrenen güvenlik güçleri, bu sene ki kutlamalarda Sarı Yeleklilerin de Champs-Elysees Caddesi üzerine gelecekleri konusunda açıklama yapmasının üstüne güvenlik önlemini 2 katına çıkartmış olduklarını açıkladı. 

Yeni seneyi karşılamak için 2 gün kalmışken bir grup Sarı Yeleklinin bugün öğle saatleri geçtikten sonra Champs-Elysees caddesine inmiş olmasının üstüne, cadde ve çevresinde yer alan sokaklarda dahil polis tarafından çevrelenmiş bir durumda. Paris Emniyet Müdürlüğü ise, Sarı yeleklilerin bir gösteri gerçekleştireceği ve yılbaşı kutlamalarının yapılacak olduğu gecede, Paris'in sembollerinin arasında yer almış olan Champs-Elysees Caddesi ve de Eyfel Kulesi'nin etrafında bir güvenlik önlemlerini daha şimdiden arttırmış olduğu da görüldü. 

Polis, Paris'in caddelerinin bazılarını ve bulvarlarının belirli bir saat geçtikten sonra trafiğe kapatılacak olduğunu da duyurdu. Öte yandan Paris Emniyet Müdürlüğü, ülke içerisinde terör eylemlerinin devam etmiş olduğunu da ifade etti. Polis ekipleri, vatandaşların kalabalık durumdaki yerlerde sahipsiz bırakılmış olan çanta veyahut benzeyen eşyalar hususunda polisi haberdar edecek olmasının insani bir görev olduğu konusunda açıklama yaptı. Milyonlarca sayıdaki turistin yılbaşı kutlamaları amacıyla gelmiş olduğu başkent Paris içerisinde, kesinlikle tarihi ünlü durumdaki Champs-Elysees'e uğrayacaklarından dolayı Sarı Yeleklilerin  bu eylemlerini tekrar bu cadde üstünden gerçekleştirerek dikkat çekmeyi istediklerini  belirtti. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.