Nova 4 modeline ait özellikler sızdı

Dün yaşanılmış olan gelişmeyle kamerası ile ekranı büyük bir fark yaratacak olduğu açıklanan Huawei Nova 4 modelinin özellikleri bütün detaylarıyla beraber gün yüzüne çıkartılmış oldu. 

Nova 4 modeline ait özellikler sızdı


Dün yaşanılmış olan gelişmeyle kamerası ile ekranı büyük bir fark yaratacak olduğu açıklanan Huawei Nova 4 modelinin özellikleri bütün detaylarıyla beraber gün yüzüne çıkartılmış oldu. 

17 Aralık tarihi içerisinde Çin’de gerçekleştirilecek etkinlikle tanıtımı yapılacak olan Huawei Nova 4 modeli fazlasıyla iddialı gelmekte.

Weibo üstünden gerçekleştirilen sızıntıya bakılırsa daha önceden belirtildiği gibi, Nova 4 modelinin 3'lü arka kamera kurulumuyla tanıtılacak olduğu da kesinleşmiş oldu. Öte yandan, Huawei şirketine yakın kaynaklar tarafından aktarılmış olan bilgilerin doğrultusunda Infinity-O ekranına sahip Nova 4 modelinin kamera çözünürlükleri açısından 2 değişik modelinin geleceği de belirtilmekte.

Sızdırılmış olan bilgilere bakılırsa, Nova 4 modelinin piyasaya çıkartılacak bir modelinde sırası ile 48 MP + 16 MP + 2 MP değerlerine sahip 3'lü kamera arka kurulumu bizleri karşılamış olacak. Bu hariç olarak tanıtılacak bir başka Nova 4 modelinde de, 20 MP + 16 MP + 2 MP değerlerine sahip kamera sensörleriyle geleceği de özellikle belirtilmekte.

Weibo üstünden gerçekleştirilen bir başka sızıntıda da, Nova 4 modelinin bahsi geçen 48 MP‘lik  özelliğe sahip kamera sensörünün Sony IMX586 modeli veyahut geçmiş olduğumuz Ekim ayı içerisinde tanıtımı yapılan Samsung Bright GM1 modeli olacağıda ön görülmekte.

Teknik yönden de dikkatleri çekmeyi başaran özelliklere sahip olarak gelen Huawei Nova 4 modeli, 2.4 GHz hızla çalışmakta olan Kirin 970 işlemcisinden güç almakta. Bu hariç olarakta GPU Turbo teknolojisine ev sahipliği yapmakta bulunan yeni akıllı telefon, 6 ile 8 GB'lık olmak üzere 2 değişik RAM seçeneğiyle bizleri karşılamış olacak. 6.4 inç boyutuna sahip FULL HD+ bir ekranın üstüne kurulmuş durumdaki Nova 4 modeli, öte yandan Nova 3 modelinden aşina bulunduğumuz 3.750 mAh boyutuna sahip bir bataryadan beslenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.