Nubia şirketi yeni bir telefon tanıtmak için hazırlanmakta

Nubia şirketinin giyilebilir özelliğe sahip telefonuyla alakalı olarak lansman zamanı tamamen kesinleşti

Nubia şirketi yeni bir telefon tanıtmak için hazırlanmakta


Nubia şirketinin giyilebilir özelliğe sahip telefonuyla alakalı olarak lansman zamanı tamamen kesinleşti

Akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Nubia şirketi, yeni giyilebilir özelliğe sahip telefonunu MWC 2019 kapsamında tanıtmak için özel bir şekilde hazırlanmakta. Marka ise, bu durumla alakalı olarak türlü paylaşımlar gerçekleştirmekte. Daha öncesinde çok fazla alışık durumda bulunmadığımız ''giyilebilir telefon'' isimli konseptinin akıllı saata benzeyen bir sistemle bilek üstüne takılacak olması konusunda bir beklenti var.

Mobile World Congress 2019 kapsamında en yeni ürünlerini bizlere açık bir şekilde tanıtacağı açıklanan Nubia şirketi, 25 Şubat 2019 tarihinde Türkiye saatiyle 20:00'da çok özel bir lansman gerçekleştirmiş olacak. Bileğinize sarabilecek olduğunuz bir akıllı telefon tanıtması konusunda büyük beklentiler olan Nubia şirketi, bu konudan dolayı pek çok teknoloji severi  de fazlasıyla heyecanlandırmış gibi duruyor.

Bu yıl gerçekleştirilmiş olan MWC 2019 kapsamında daha şimdiden  bile bir çok esnek ekrana sahip cihazlar karşımıza çıktı. 2019 senesi içerisindeki en önemli özelliklerinden bir tanesi hakine gelen esnek ekranlar, MWC fuarının ve bu yılın ilerleyen dönemleri içerisinde de çok sık bir şekilde karşımıza çıkacak gibi durmakta. Bizlerde teknoloji severler olarak yeni gelişmeleri büyük bir merakla bekliyor ve takip ediyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.