Nubia X 5G modeli resmen tanıtıldı

Barselona içerisinde gerçekleştirilen MWC 2019 kapsamında tanıtımı yapılan Nubia X isimli model, arka panelinde yer alan 2. ekranla birlikte selfielerinizi de arka kameraları kullanarak fotoğraflama konusunda bir fırsat sunmakta.

Nubia X 5G modeli resmen tanıtıldı


Barselona içerisinde gerçekleştirilen MWC 2019 kapsamında tanıtımı yapılan Nubia X isimli model, arka panelinde yer alan 2. ekranla birlikte selfielerinizi de arka kameraları kullanarak fotoğraflama konusunda bir fırsat sunmakta. Fakat 6 ya da 8 GB'lik bir RAM ile birlikte Snapdragon 845 isimli özel yonga setine sahip olarak karşımıza çıkan cihazın bağlantısı da yalnızca 4G sunmaktaydı.

China Mobile tarafından gerçekleştirilmiş olan 5G bağlantı tanıtımı konferansı esnasında (MWC Şangay'dan hemen önce) Nubia şirketi de, Nubia X modelinin 5G modeliyle alakalı duyurusunu yaptı. Cihazın mevcut durumdaki tasarımı doğal bir şekilde 4G modeliyle aynı, tek bir fark ise  Nubia X 5G modelinin 2. ekranın sağ üst köşe kısmında 5G logosunun yer alması. 5G model içerisinde bağlantı hızını destekleyebilmesi amacıyla daha yeni bir tane modemle birlikte işlemci de yer alırken bunların muhtemel olarak Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte Snapdragon X50 Modem olarak geleceği düşünülmekte.


Nubia X 5G modeli ile ilgili olarak söz ettiğimiz yeniliklerin haricinde başka bir yenilikten söz edilmiyor olsa bile batarya kapasitesinin çoğaltılması çok iyi bir fikir olarak karşımıza çıkabilir. Bilmekte olduğunuz gibi 5G özelliğine sahip bağlantı, şarjı normal durumdan daha çok tüketeceği için 3.800 mAh gücüne sahip bir batarya bunun için yeterli  durumda olmayabilir. Nubia X 5G modelinin fiyatı ya da çıkış tarihi konusunda bir bilgi ise bulunmuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.