Capcom şirketi yeni bir oyun üstünde çalışmakta

Capcom şirketi, geçmiş olduğumuz 24 saat içinde birkaç tane  YouTuber'la özel bir şekilde ortaklık kurup yeni bir tane daha mobil oyunu tanıtmış oldu.

Capcom şirketi yeni bir oyun üstünde çalışmakta


Capcom şirketi, geçmiş olduğumuz 24 saat içinde birkaç tane  YouTuber'la özel bir şekilde ortaklık kurup yeni bir tane daha mobil oyunu tanıtmış oldu. Bu oyun ise Project Battle iismli bir yapım. Oyun aslında, Blizzard şirketinin popüler hale gelen Heartstone isimli oyundan esinlenilmiş bir biçimde Capcom evreninde yer alan Resident Evil ile birlikte Devil May Cry ve de Mega Man isimli yapımlarda dahil olmak üzere pek çok karakterin kartlarını savaştırmakta olmasınız üstüne olacak.

Capcom isimli popüler firma Project Battle ile alakalı bir şey açıklamadı fakat oyuna ait erken geliştirme süreci içerisindeki halini Maximillian Dood benzerindeki içerik üreticilerine vermiş bir durumda. Dood ise, Twitch isimli platform üzerinde saatler boyunca Project Battle isimli oyunu anlattı.


Oyunda yer alan bütün karakterlerin seslendirmesiyle birlikte kendilerine has durumdaki kabiliyetleri yer alacak ve bunun sayesinde ise düşmanların kartlarına hasar verebiliyor olacaksınız. Misal verecek olursak Devil May Cry isimli yapımın ana karakteri  olarak öne çıkan Dante’ye ait ''Devil Trigger'' isimli hareket onu 10 saniye süresince tamamen ölümsüz yapmış olacak. Heartstone isimli oyunda yer aldığı gibi her kartın bir  tane ofansif ve  bir tane de defansif numarası yer alacak. Bir tane kartın defansla ilgili numarası 0’ın altına düşmüş olduğu zamansa kart oyundan çıkmış olacak.

Project Battle’ın isimli oyunun tam olarak ne zaman çıkacak olduğu ya da içinde satın alım yer alacak mı bunlar halen bilinmezliğini koruyor. Fakat söz konusu bu uygulamanın hem iOS platformuna hem ise Android platformuna gelecek olduğu da kesin bir şekilde onaylanmış bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.