Nuclear Winter isimli modla alakalı zamanı uzattılar

Fallout 76 isimli popüler hale gelen yapımın Nuclear Winter ismine sahip modu o kadar iyi  bir şekilde gidiyor ki, geliştirici Bethesda şirketi beta zamanının süresiz bir biçimde uzatılması konusunda bir karar aldı.

Nuclear Winter isimli modla alakalı zamanı uzattılar


Fallout 76 isimli popüler hale gelen yapımın Nuclear Winter ismine sahip modu o kadar iyi  bir şekilde gidiyor ki, geliştirici Bethesda şirketi beta zamanının süresiz bir biçimde uzatılması konusunda bir karar aldı. İlk önce Bethesda şirketinin E3 2019 konferansı esnasında duyurulmuş olan Nuclear Winter isimli yeni mod, Fallout isimli yapımın o kıyamet sonrasındaki evrenini, şu anda az daha eskimiş bir durumda da olsa battle royale moduyla tanıştırmış oluyor.

Nuclear Winter isimli  mod içerisinde Vault 51’den 52  tane oyuncu, ZAX isimli bilgisayar sisteminin tarafından 4lü takımlara ayrılmaktalar. Bu  ayrılmış olan takımlar da ötekilerini yok edip son kalan olmaya çalışmakta. Tabii ki de oyun içerisinde bulunan alan da zaman ilerledikçe küçülmeye başlıyor.

Battle royale çeşidi zaman ilerlemeye başladıkça eski ihtişamını yitirmiş olsa bile, Fallout isimli evren içerisinde çok daha yeni bir özellik ve  de Fallout 76 isimli yapıma gelmiş olan pek çok kötü geri dönüşten sonra oyuna yönelik olarak beğenilmiş tek bir özellik dense yanlış olmaz. Bethesda şirketi de bu son zamanlardaki iyi geri dönüşleri değerlendirerek ve beta süresini uzatma konusunda çok önemli bir karar almış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.