O özellik bütün dünyaya yayılmaya başlıyor

YouTube platformunun resim içerisinde resim (PiP)  isimli özelliği, ilk çıktığı zaman yalnızca Premium kullanıcılar ile sınırlı bir durumdaydı.

O özellik bütün dünyaya yayılmaya başlıyor

YouTube platformunun sevilmekte olan (ve Amerika Birleşik Devletleri haricindeki ülkelerde beklenmekte olan) resim içinde resim ismine sahip özellik, nihayet bütün dünya üzerinde kullanılabilir bir duruma geliyor.

YouTube platformunun resim içerisinde resim (PiP)  isimli özelliği, ilk çıktığı zaman yalnızca Premium kullanıcılar ile sınırlı bir durumdaydı. Haziran 2018 tarihi içerisindeyse özellik Amerika Birleşik Devletleri içinde premium durumda bulunmayan kullanıcılara da geldiği zaman bu durum değişmiş oldu. 9 aydan daha uzun bir zaman sonrasında resim içinde resim ismine sahip özellik, en sonunda Amerika Birleşik Devletleri haricindeki premium durumda bulunmayan kullanıcılara da gelmiş olacak.

YouTube platformunun PiP modu şu an içerisinde İtalya'da herkese sunulmaya başlanmış bir halde. Özelliği açabilmek amacıyla Ayarlar > Genel şeklindeki yolu takip etmeniz ve ayrıca aktifleştirmeniz de yeterli durumda bulunacak. Bütün bunların yanında Android 8.0 Oreo  işletim sistemi ve daha üstündeki bir işletim sisteminin sürümüne sahip durumda bulunmayanların da bu özellikten faydalanamayacak olduğunu da hatırlatmakta yarar var.


Eğer anımsatmamız gerekirse resim içinde resim ismine sahip özellik, farklı bir uygulama açık durumdayken videonuzu o uygulamanın üzerinde izleyebilmenize de imkan sağlamakta. Özelliği açtıktan hemen sonra YouTube üzerinde videoyu açmanız, hemen sonrasında ise ana sayfa tuşuna basmış olmanız PiP modunu kullanabilmiş olmanızı sağlayacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.