O özellikten sonra şikayetler arttı

Onarım Kitleri (Repair Kits), Fallout 76 isimli oyunun 8. güncellemesiyle birlikte gelecek birkaç hafta içinde oyuna ilave edilmiş olacak olacak.

O özellikten sonra şikayetler arttı


Onarım Kitleri (Repair Kits), Fallout 76 isimli oyunun 8. güncellemesiyle birlikte gelecek birkaç hafta içinde oyuna ilave edilmiş olacak olacak. Temel ve de geliştirilmiş  bir durunda olmak üzere 2 değişik şekilde geleceği açıklanan onarım kitlerinin yapmış olduğu iş, envanterinizde yer alan ögelerin ''canını doldurmak''. Temel olan onarım kiti herhangi bir ögeyi %100 oranına kadar iyileştirirken, geliştirilmiş  durumdaki onarım kiti ise %150'ye kadar iyileştirmiş oluyor.

Fallout 76 isimli oyunda kullanılmakta olan silahlar ile zırhlar, kullanılmış oldukları veya hasar gördüklerinde aşındıklarından (veyahut canları azaldıkları) dolayı tamire ihtiyaç duymakta. Bu  özel tamir süreci atölyeye geriye dönüş yapılması ve toplanılmış olan malzemelerin kullanıması anlamına geldiğinden dolayı da onarım kitleri aslına bakılırsa fazlasıyla önemli.

Temel onarım kitleri şu an içerisinde kıyafetler gibi yalnızca dış görünüşü etkilemekte olan ürünlerin yer aldığı Atomic Shop'larda satılmakta. Burdan alışverişinizi ise  oyun içinde yer alan paralar olan Atom'larla yapabilecek olduğunuz gibi, gerçek dünya parasıyla da yapabilmektesiniz.


Beklenilmekte olduğu gibi bu durum, Fallout 76 isimli oyunun kullanıcılarının Bethesda şirketini oyuna pay-to-win sistemini ilave edilmesiyle suçlamasına sebep oldu.  Fallout 76 isimli yapım, oyunculara karşı oyuncu mantığını oyuncuya karşı çevre mantığı ile birleştirdiğinden dolayı eşyalarınızı hemen iyileştirmek size çok ciddi  bir rekabet avantajı da sağlayacak olabilir. Hatta o şekilde ki yaşamda kalma modu açık olan dünya PVP sistemi içerisinde olduğundan, bu bahsi geçen pay-to-win sistemi hatrı sayılır sorunları da oluşturabilir.

Tartışmaların aynı esnada Bethesda şirketinin oyuna bu şekilde bir özelliği asla ilave etmeyeceğini birkaç defa yinelemesi sebebiyle de alevlendiği düşünülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.