Karı - koca kuyuda bulundu

Antalya ilinin İbradı ilçesi içerisinde karı koca, 3 metre derinliğindeki su  kuyusunda ölü bir şekilde bulundu. 

Karı - koca kuyuda bulundu


Antalya ilinin İbradı ilçesi içerisinde karı koca, 3 metre derinliğindeki su  kuyusunda ölü bir şekilde bulundu. 

Alınmış olan bilgiye bakılırsa, Ormana Mahallesi içerisinde yaşamını sürdüren Durdu Kesikçi (60)  ve eşi İhsan Kesikçi'yi (65) evlerinde bulamamış olan yakınları, Sayıca bölgesinde  Kesikçi  çiftine ait  olan araziye gitti. Arazi üzerinde de çifte ulaşamamış olan ve endişelenmeye başlayan yakınları, bölgede özel bir arama  gerçekleştirmeye başladı.

Durdu Kesikçi'nin daha öncesinde çevresinde yer alanlara ''Kendimi kuyuya  atacağım.'' şeklinde konuştuğu bilgisine ulaşan yakınları, arazide yer alan 3 metre derinliğindeki su kuyusuna baktı.  Kesikçi çifti, kuyu içerisinde hareketsiz bir biçimde bulundu. Olayın yaşanmış olduğu intikal eden Antalya Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye ekipleri, İlçe  Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kuyu içerisinde çıkartılmış olan  çiftin, yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi.

Cenazeler ise  kesin ölüm nedeninin araştırılması amacıyla Akseki Devlet  Hastanesi'ne götürüldü.

Ormana Mahallesinin Muhtarı  görevinde bulunan Fikret Canbaş, gazetecilere yapmış olduğu açıklama içerisinde,  İhsan Kesikçi'nin 1,5 sene öncesinde İstanbul ilinden Ormana'ya gelip yerleşmiş olduğunu  ifade etti. Durdu Kesikçi'nin psikolojik problemlerinin olduğunu iddia eden  Canbaş, ''İhsan ise, eşinin rahatsız olmasından dolayı bizlere, ''Eşim, kendini kuyuya  atacak olduğunu söylüyor. Burda yer alan kuyuların kapaklarını kapatalım.'' şeklinde konuşmuştu. Bizler ise İbradı  Belediyesine müracaatta bulunduk ve kuyuların kapanması demir kapakları yaptırdık.'' ifadeleri ile  konuştu.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.