O Tuştan Kolayca Kurtulabilirsiniz

Bazı iPhone telefon kullanıcılarının korkulu rüyası durumunda olan bu klavye tuşunu ortadan kaldırabilmeniz mümkün.

O Tuştan Kolayca Kurtulabilirsiniz

Bazı iPhone telefon kullanıcılarının korkulu rüyası durumunda olan bu klavye tuşunu ortadan kaldırabilmeniz mümkün.

Elinizde bulunan iPhone telefonu daha yeni ve de daha büyük boyutlu modellerden bir tanesi olsa bile, birçoğunuzun space isimli tuşuna basmaya çalışır iken yanlışlık ile o küçük mikrofon simgesine dokunmuş olduğunuzu biliyoruz... Lakin neyse ki artık bu sorunun da çok kolay bir çözümü mevcut!
Söz konusu olan bu mikrofon tuşuna basmış olduğunuzda cihazınız sizden bir şeyleri dikte etmenizi beklemekte. Bu pek çok kişi için fazlası ile kullanışlı bir özellik olabileceği gibi, bazı kullanıcılar için de bir o kadar rahatsız edici bir özellik.

Bu tane tuşun ve de işlevinin size fazla da lazım olmadığını düşünmekte iseniz, şu kısayolu takip edip ondan çok kolay ve de hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz; Ayarlar Menüsü > Genel Menüsü > Klavye seçenekleri. Klavye bölümüne gelmiş olduğunuzda ise burada yer alan ''Diktasyonu Aktive Et'' yazısına sahip olan tuşunu kapatmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde de mikrofon komple ortadan kaybolmuş olacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.