One Punch Man isimli oyun tüm platformlar için duyurulmuş durumda

One Punch Man isimli yapım, Saitama ismine sahip ana karakterimizin canı fazlasıyla sıkılmış bir kahraman şeklinde yapmış olduklarını anlatmakta.

One Punch Man isimli oyun tüm platformlar için duyurulmuş durumda


One Punch Man isimli yapım, Saitama ismine sahip ana karakterimizin canı fazlasıyla sıkılmış bir kahraman şeklinde yapmış olduklarını anlatmakta. İlk önce Webcomic bir durumda, daha sonrasında ise manga ile birlikte animeye de konu olmuş durumdaki bu karakterin olayı kesindir: Bir tane vurduğu zaman büyük bir kısmı boşa gidiyor, düşmanları da hızlı bir şekilde etkisiz duruma gelmektedir. Özüne bakıldığında bitmek tükenmek bilmeyen Shonen mangalarını kafaya almış olan bu seri üzerinde Saitama, rakibi bulunmadından dolayı da inanılmaz bir seviyede sıkılıyor. Saçlarını da kahramanlık yolu üzerinde dökmüş olan ve kel olmasına biraz takıntılı durumdaki Saitama ise; ''sen  bir vurursun dikiş atarlar, ben  bir vurur isem  toprak atarlar.'' şeklindeki düsturun vücut almış durumudur. 

Bandai Namco ise, fazlasıyla popüler durumda bulunan karakteri, One Punch Man: A Hero Nobody Knows ismine sahip eser içerisinde bir aksiyon dövüş oyununun kahramanı vaziyetine getirmiş oluyor. Söz konusu bu oyun; PlayStation 4 platformu ile birlikte Xbox One platformu ve de bilgisayara çıkmış olacak. Şirket tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise oyun üzerinde 3’e 3 dövüşler yapabilecek, düşmanları  da alt etmeye çalışıyor olacağız. Oyuncular ise, Saitama’nın yanı sıra Genos ile birlikte Sonic, Hellish Blizzard ve  de Mumen Rider (Ehliyetsiz durumdaki Sürücü) benzerindeki karakterleri de oynayabiliyor olacak. 

Oyunu ise  Spike Chunsoft şirketi geliştiriyor olacak, oyun üzerinde 1 ya da 2 oyuncu oynayabiliyor olacak. Seslendirmelerin Japonca yapılacak olduğu bu  oyun üzerinde ne kadar  yazık ki Türkçe dilinde altyazı seçeneği de yer almayacak. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.