Takipçilerinin hepsinden özür diledi

Bir döneme damgasını vurmuş olan evlilik programları ile ismini duyurmayı başaran ve daha sonra ise sosyal medya üzerinde çok yüksek bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran ünlü damat adaylarından Melih Erdem'in uygunsuz durumdaki görüntüleri ortaya çıkmış oldu.

Takipçilerinin hepsinden özür diledi


Bir döneme damgasını vurmuş olan evlilik programları ile ismini duyurmayı başaran ve daha sonra ise sosyal medya üzerinde çok yüksek bir takipçi kitlesine ulaşmayı başaran ünlü damat adaylarından Melih Erdem'in uygunsuz durumdaki görüntüleri ortaya çıkmış oldu. Melih Erdem, sosyal medya üzerinde çok kısa bir zaman içerisinde yayılmış olan videosuyla alakalı olarak açıklamalar gerçekleştirdi

Melih Erdem Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde şu ifadelere yer verdi; ''İlk önce bu son yaşanmış olan ifşa olayıyla alakalı utancımın hat safhada yer aldığını bilmenizi istiyorum. 15 senelik bir çocukluk arkadaşımın hain bir şekilde yapmış bulunduğu bu davranıştan ötürü de sizlere mahcup bir biçimde bu açıklamayı yapmaktayım. Beni çok uzun bir zamandan beri tanımakta olanlar bilir, kimsenin hiç bir şekilde namusuna ve kimsenin eşine ve dostuna hiç bir şekilde yanlışımı görmemişlerdir.


Bana karşı bulunan sevginizle birlikte saygınızı zedelemiş olan bu rezilce hareketten ötürü de hepinizden özür dilemekteyim ve bir daha asla ancak asla bu şekilde bir olayla karşılaşmayacak olduğunuza yönelik olarak bir söz vermekteyim. Ve ayrıca sizlere küçük bir de tavsiye vermekteyim, bu devir içerisinde hiç kimseye dost kelimesini kullanmamalısınız.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.