Oneplus 3 ve 3T modelleri için Android Pie testlerine başladılar

Popüler durumdaki performans test uygulamalarından biri olan Geekbench'ten elde edilmiş görsellere bakılırsa şu anda Android 8.0 Oreo işletim sistemini kullanmakta olan OnePlus 3  modeli ve 3T modeli, Android Pie 9 işletim sisteminde test edildi.

Oneplus 3 ve 3T modelleri için Android Pie testlerine başladılar


Popüler durumdaki performans test uygulamalarından biri olan Geekbench'ten elde edilmiş görsellere bakılırsa şu anda Android 8.0 Oreo işletim sistemini kullanmakta olan OnePlus 3  modeli ve 3T modeli, Android Pie 9 işletim sisteminde test edildi. Bu ise çok yakın bir zaman içerisinde bu 2 tane cihaza Android Pie 9 işletim sisteminin güncellemesi geleceği anlamına gelmekte.

OnePlus şirketinin  OnePlus 3  modeli ve OnePlus 3T modeline Android Pie işletim sistemi güncellemesi yayınlanacağını açıklamış olması herkes için çok büyük bir sürpriz olmuştu. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle piyasaya çıkmış olan bu 2 cihaza da sırası ile Android Nougat işletim sistemi ve Android Oreo işletim sisteminin güncellemeleri gelmişti. Pek çok Android üreticisinin sadece 2 tane sürüm güncellemesini veriyor olması, bu yeni  gelecek güncellemenin  aslında ne kadar önemli bir durumda olduğunu da göstermekte.

Geekbench üzerinden elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa Android Pie işletim sistemi yüklü OnePlus 3 modelinin testi 3 Ocak tarihi içerisinde gerçekleştirildi. OnePlus 3T modeli için Android Pie işletim sistemi testi de 27 Aralık tarihi içerisinde yapıldı. Bilinmekte olduğu gibi şu anda 2 tane cihaz da Android 8.0 Oreo işletim sistemi temelli OxygenOS 5.0.8 kullanmakta. Android 8.1 isimli işletim sisteminin güncellemesi, daha öncesinde Android Pie  işletim sistemi sürümü yayınlanacağından dolayı OnePlus şirketi tarafından iptal edilmiş idi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.