Apple bükülen iPad'ler konusunda destek sayfası oluşturdu

Apple şirketi, geçmiş olduğumuz Cuma gecesinde yayınlamış olduğu yeni destek sayfası ile birlikte bükülen iPad problemlerini çözebilmeyi amaçlamakta.

Apple bükülen iPad'ler konusunda destek sayfası oluşturdu


Apple şirketi, geçmiş olduğumuz Cuma gecesinde yayınlamış olduğu yeni destek sayfası ile birlikte bükülen iPad problemlerini çözebilmeyi amaçlamakta. Apple şirketi, yayınlamış olduğu destek sayfası üzerine, iPad Pro cihazlarının üretim safhalarını anlatmakta bulunan ''iPad Pro yekpare tasarım'' adını verdi. Güçlü, hafif ve de dayanıklı mottosunu kullanarak yazıya başlamış olan Apple şirketi ''yeni tabletimiz içerisinde geleneklerden uzaklaşıp oval hatlar kullanmanın yerine daha  da düz hatları kullandık'' ifadelerine yer verdi. (Bazı insanlar bu gelen  yeni tasarımın bükülme  konusundaki olaylarını çok daha belirgin, hatta çıplak göz ile görülebilecek bir şekile getirmiş olduğunu da belirtti.)

Apple şirketi yazmış olduğu notu içerisinde SIM kart girişi bulunan modeller üstünden bir örnek verdi. Anten çizgilerinin harika olmayan bir takım ayrıntıları çok daha kolay  bir şekilde ortaya çıkartmakta olduğundan bahsetti. Yazı içerisinden bazı notları aktarmamız gerekir ise, 'Bu gerçekleştirilen hassas durumdaki üretim teknikleri ve fazlasıyla titiz bir şekilde gerçekleştirilen incelemeler, iPad cihazının bükülmeyeceğini ifade etmektedir. Apple şirketinin düzlükle ilgili yapmış olduğu testler, her bir tarafta en çok 400 mikron sapmaya izin vermektedir ki, bu ise en çok 4 sayfa A4 kağıdı kadar bir kalınlığa eş değer bir durumdadır.''
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.