Oneplus 7 modelindeki özelliğin hiç bir telefonda olmadığı açıklanıyor

Birkaç hafta öncesinde çıkmış olan bazı sızıntı haberlerine bakıldığında, OnePlus 7 modeline ait olduğu ileri sürülen telefon tasarımları görülmüştü.

Oneplus 7 modelindeki özelliğin hiç bir telefonda olmadığı açıklanıyor


Birkaç hafta öncesinde çıkmış olan bazı sızıntı haberlerine bakıldığında, OnePlus 7 modeline ait olduğu ileri sürülen telefon tasarımları görülmüştü. Haberlere de konu olmayı başaran bu telefon, kızaklı  özelliğe sahip bir tasarımla görülmüştü. Yeni gelmiş olan haberlere bakılırsa OnePlus 7 modeli veyahut bir sonraki OnePlus telefonu, öteki akıllı telefonların halen sahip olmadıkları özel bir yeniliğe de sahip olarak gelebilir.

Oppo şirketi, Çin ile birlikte öteki Asya ülkelerinde fazlasıyla bilinmekte olan bir marka lakin tasarımları batı pazarı içinde çok bilinmemekte. OnePlus şirketinin CEO’su görevinde bulunan Pete Lau ise Oppo şirketinin eski yöneticilerinden bir tanesi. Lau, Oppo şirketinden ayrıldıktan sadece 1 yıl sonrasında OnePlus şirketini kurdu. Bu çok yakın ilişkiler de göz önüne alındığı zaman, Oppo şirketi ile OnePlus şirketine ait bazı cihazlarının tasarım hususunda birbirine benziyor olması  fazla şaşırtıcı gelmemekte. Bu 2 firma, aynı yatırımcılarla birlikte tedarik zincirlerini paylaşmakta. Hatta Oppo şirketi, Vivo ile birlikte OnePlus firmalarının sahibi de BBK Electronics.

Oppo şirketine geri dönecek olur isek, firma sadece birkaç ay öncesinde 5x optik yakınlaştırma yapabilme özelliğine sahip kamera teknolojisinin tanıtımını yapmıştı. Lakin, firma şu zamana kadar 5x yakınlaştırma özelliğine sahip bir kameralı telefon çıkartmadı. 

Çıkmış olan haberlere bakılırsa Oppo şirketi, yeni amiral gemisi cihazları içerisinde geliştirmiş olduğu bu kamera yakınlaştırma teknolojisini kullanıyor olacak. Eğer ki bu haberler doğru bir durumdaysa, OnePlus 7 modeli ve OnePlus 7T modelininde bu kameralara sahip olarak gelmesi işten bile değil. Birkaç hafta öncesinde sızmış olan haberlere bakılırsa da OnePlus şirketi, yeni telefonlarına özel olarak arka kamera tasarımı üstünde çalışmakta.

Bütün bunlar düşünüldüğü zaman, OnePlus şirketinin yeni cihazları içerisinde kayıpsız optik yakınlaştırmaya sahip kameralar kullanmasına kesin gözü ile bakılmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.