Opera'dan oyunculara özel bir tarayıcı

Opera platformu, mayıs ayı içerisinde ''oyuncuları düşünmekte bulunan'' çok daha yeni bir tarayıcı üstünde çalışmakta olduğunu açık bir şekilde duyurmuştu

Opera'dan oyunculara özel bir tarayıcı


Opera platformu, mayıs ayı içerisinde ''oyuncuları düşünmekte bulunan'' çok daha yeni bir tarayıcı üstünde çalışmakta olduğunu açık bir şekilde duyurmuştu. Şimdi de bekleyiş sona etmiş bir durumda ve Opera GX isimli tarayıcı karşımıza çıktı.

Opera platformu, internet tarayıcısının oyunculara özel bir şekilde tasarlanmış olan çok daha yeni bir versiyonunu paylaşmış durumda. Opera GX isimli tarayıcı, Twitch platformuna  entegrasyonu ile birlikte farklı optimizasyon araçları ve de  Razer Chroma tarzındaki özelleştirilebilir özel renkler benzerindeki özellikler içermekte. 

Yeni tarayıcılardan biri olarak karşımıza çıkan Opera GX, aynı zaman içerisinde tarayıcının kullanmakta olduğu sistem özelliklerini kısıtlayabilmenize fayda sağlayan bir araçta getiriyor olacak. Böylelik ile tarayıcının bilgisayarınız üzerindeki tüm kaynakları sömürmeden arka kısımda çalışmasını sağlayabiliyor olacaksınız.

Tarayıcı, hem cihazınızın CPU hem ise RAM kullanımını kısıtlayabilecek olmanıza imkan veriyor fakat sert sınırlar uygulayacak olursanız, tarayıcı stabil bir şekilde çalışabilmek amacıyla kendisine ait  tercihlerini kullanmaya da dönecek olabilir. Öte yandna tarayıcının yanında yer alan Twitch çubuğu, internet üzerinde dolaşma esnasında yayın izleyebilecek olmanıza ve yayınlarla ilgili olarak bildirim alabilmenize imkan sağlamakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.