Oppo A1s modeliyle alakalı ilk görüntüler sızdı

Oppo şirketi, A1s ismine sahip uygun fiyatla karşımıza çıkacak yeni telefon modeli üstünde çalışıyor.

Oppo A1s modeliyle alakalı ilk görüntüler sızdı


Oppo şirketi, A1s ismine sahip uygun fiyatla karşımıza çıkacak yeni telefon modeli üstünde çalışıyor. Bugüne kadarki süre içerisinde telefonla ilgili görsel bir şekilde bilgimiz yoktu fakat NBTC’den (National Broadcasting and Telecommunications Commission) sızmış olan görsellerden bazıları bu durumu değiştirmiş oldu. Telefonun tam isminin A1s olarak çıkıp çıkmayacağı kesin durumda bulunmasa bile model numarasının CPH1925 şeklinde geleceğini bilmekteyiz.

Telefon modelinin tasarımını şöyle bir incelemiş olduğumuzda düşük fiyat segmenti içerisinde bir ürünle karşı karşıya durumda bulunduğumuz kesin gözükmekte. 2 arka kamerasının yanı sıra çentik bulunan bir ekrana sahip olarak gelen A1s modelinin önde yer alan kamerası da çentiği üzerinde yer alıyor. Alt kısmında bir tane microUSB girişi bulunuyor, bu özel girişin hemen yan tarafında ise 3,5 milimetrelik bir ses girişi yer alıyor. Sol kısmında da ses tuşları yer alan bu telefon modelinin, sağ kısmında ise güç tuşu yer alıyor. Tasarımdan da anlaşılacak olduğu gibi, parmak izi sensörü bu cihaz üzerinde yok.  

A1s isimli modelin, A3s modeli ile birlikte A1k modelinin arasında bir model olarak karşımıza çıkacağını düşünecek olursak, 140 ila 150 dolar tutarının arasında bir fiyat etiketine sahip olarak gelecek gibi. NBTC platformu tarafından sertifikalanmış olduğuna bakılır ise telefon 1 ya da 2 hafta içinde piyasaya çıkartılabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.