FIFA 20 ne zaman çıkacak

EA Sports şirketi, Twitter isimli platform üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımı içerisinde FIFA 20 isimli oyunun çıkış tarihini göstermekte olan özel bir video paylaştı.

FIFA 20 ne zaman çıkacak


EA Sports şirketi, Twitter isimli platform üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımı içerisinde FIFA 20 isimli oyunun çıkış tarihini göstermekte olan özel bir video paylaştı. Bütün detaylar  ise yarın EA Play canlı yayını esnasında FIFA oyununun  hayranlarına aktarılmış olacak.

EA şirketi, dün akşam  üzerinde Twitter isimli popüler platform üzerinde yapmış olduğu bir paylaşım içerisinde FIFA 20 isimli yeni oyunu resmi bir şekilde duyurmuştu fakat çıkış tarihiyle alakalı olarak hiçbir şekilde detay paylaşışmamıştı. Bugün paylaşılmış olan farklı bir tane videoda da FIFA 20 isimli oyunun çıkış tarihini göstermekte olan bir video daha paylaşıldı. 

Oyunun piyasaya çıkacağı tarihini belirtmekte olan kısa video içerisinde oyunun sadece PS4 konsoluna  gelecek olduğu doğrulandı fakat daha önce çıkmış olan oyunların PS4 konsolu ile birlikte PC platformu ve Xbox konsoluna gelmiş olması göz önünde bulundurulacak olur ise yüksek bir ihtimal ile oyun tekrar bu platformlar üzerine de gelmiş olacak. 

FIFA 20 isimli oyunun bütün detayları ise bu akşam yapılacak olan EA Play yayını esnasında açıklanmış olacak. FIFA 20 isimli yapım, bugün saatler  21:00 civarında EA YouTube kanalı üzerinde hayranların gözleri önünde açık bir şekilde detaylandırılmış olacak..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.