Oppo F11 modeli çok fazla dikkat çekmekte

Yeni cihazları için F11  ismi ve F11 Pro ismini vermiş olan Oppo şirketi, bu 2 tane akıllı telefon arasına yer alan tek farkın Pro versiyonunun üst kısımdan çekmeceyle çıkmakta olan pop-up bir selfie kamerasının bulunduğunu söylemekte.

Oppo F11 modeli çok fazla dikkat çekmekte


Yeni cihazları için F11  ismi ve F11 Pro ismini vermiş olan Oppo şirketi, bu 2 tane akıllı telefon arasına yer alan tek farkın Pro versiyonunun üst kısımdan çekmeceyle çıkmakta olan pop-up bir selfie kamerasının bulunduğunu söylemekte. Selfie kamerası F11 modeli içerisindeyse su damlası çentiğiyle birlikte ekranın üst kısmında konumlandırılmış bir halde.

Oppo F11 Pro modeli; 6,53 inç büyüklüğünde, 1080x2340 çözünürlüğüne sahip IPS LCD ekrana sahip durumdayken, selfie kamerası şeklinde 16 MP çözünürlüğü bulunan f/2,0 diyafram açıklığı olan bir sensörü bünyesinde barındırmakta. Arka kısımda 48 MP çözünürlüğü bulunan f/1,79 diyafram açıklığı içerisinde ana kamerayla birlikte 5 MP'lik çözünürlüğü bulunan f/2,4 diyafram açıklığı olan derinlik sensörü olmak üzre toplamda 2 tane kamera yer almakta.

Cihaz üzerinde yer alan uzun pozlaması bulunan Ultra Gece Modu sayesinde Oppo şirketi, karanlık ortamlar içerisinde dahi F11 Pro modelinin fazlasıyla başarılı fotoğraflar çıkartabileceğini vurgulamakta. Gücünü MediaTek şirketinin Helio P70 yonga setinden almış olan Çin asıllı firmanın yeni gözde durumdaki akıllı telefonu, 4 GB'lık ve 6 GB'lık RAM seçeneklerini kullanıcılara sunmuş oluyor.

VOOC 3.0 isimli şarj teknolojisini de cihazına ilave edildiğini ifade eden Oppo şirketi, bunun sayesinde yalnızca 80 dakika içinde cihazın 4.000 mAh gücündeki bataryasının %0 seviyesinden %100'e ulaşabilecek olduğuna da dikkat çekmekte. Aslında Oppo F11 Pro modeli gelişmiş olan teknolojilerin bir adım arkasında kalıp halen Micro USB girişini de kullanmakta.

Her bir kullanıcının beğenisine bakılarak F11 Pro modeliyle alakalı olarak farklı farklı renk seçenekler sunmuş olan Oppo şirketi, tasarım hususunda fazlasıyla başarılı bir işe imza atmış gibi gözükmekte. Cihazın satış fiyatı da şu an içerisinde Hindistan'da  tam olarak 356 dolar tutarında listelenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.