Oppo K3 modelinin fiyatıyla beraber özellikleri de ortaya çıktı

Oppo şirketinin bu ayın son günlerine doğru K3 ismine orta segmentte bir telefonu piyasaya çıkartması konusunda bir beklenti var. Modele ait özellikler daha öncesinde birkaç defa teknoloji siteleri üzerinde de listelenmişti.

Oppo K3 modelinin fiyatıyla beraber özellikleri de ortaya çıktı


Oppo şirketinin bu ayın son günlerine doğru K3 ismine orta segmentte bir telefonu piyasaya çıkartması konusunda bir beklenti var. Modele ait özellikler daha öncesinde birkaç defa teknoloji siteleri üzerinde de listelenmişti. China Telecom şirketinin internet sitesi üzerinde görüntülenmiş olduğu kadarı ile K3 modeli, uzmanlar tarafından tahmin edilmiş olan özelliklerle beraber karşımıza çıkacak.

Oppo K3 isimli model, PCGM00 şeklindeki bir model numarasına ve 6,5 inçlik büyüklüğü bulunan 2340 x 1080 piksellik bir çözünürlük sunan ekrana sahip. Cihaz üzerindeki yonga seti de orta segment telefon modellerinde yaygın bir şekilde kullanılmakta olan Qualcomm şirketinin Snapdragon 710 isimli modeli. Bu söz konusu yonga seti de, 8 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dâhili hafızayla da güçlendirilmiş. Kamera kurulumu ise 16 MP ve 2 MP biçiminde karşımıza çıkacak. Ön kısımda da damla çentikte yer alan 16 MP’lik bir  tane ön kamera yer alacak. Cihazın  satış fiyatı da 322 dolar şeklinde fakat 6 GB'lik bir RAM’e sahip  olarak gelecek daha ucuz bir  tane versiyonun da piyasaya çıkartılacak olması muhtemel.

Öte yandan Oppo K3 modelinin 3 tane değişik renk seçeneği yer alacak; Nebula Moru ile birlilte Siyahı ve  de Beyazı. Aynı zaman içerisinde bu cihaz üzerinde 20 W'luk bir hızlı şarj destekği bulunan USB-C girişi yer alacak. Son dönemler içerisinde çıkmakta olan popüler telefonların tam tersine cihaz üzerinde 3,5 milimetrelik bir jak girişi de yer alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.