Oppo'nun Find Z modelinde Snapdragon 855 yonga seti kullanılmakta

Çin'de merkezi bulunan akıllı telefon firmalarından OPPO şirketinin geçtiğimiz yıl tanıtımını yaptığı ve piyasaya çıkarttığı gerçek anlamda tam ekrana sahip olan akıllı telefonlarından Find X modeli, sahip bulunduğu kızaklı yapısı sayesinde, cihazı deneyimleme şansını yakalamış olanları fazlasıyla memnun etmeyi başarmıştı.

Oppo'nun Find Z modelinde Snapdragon 855 yonga seti kullanılmakta


Çin'de merkezi bulunan akıllı telefon firmalarından OPPO şirketinin geçtiğimiz yıl tanıtımını yaptığı ve piyasaya çıkarttığı gerçek anlamda tam ekrana sahip olan akıllı telefonlarından Find X modeli, sahip bulunduğu kızaklı yapısı sayesinde, cihazı deneyimleme şansını yakalamış olanları fazlasıyla memnun etmeyi başarmıştı. Bu hafta keşfedilmiş olan bir tane sertifikada da OPPO şirketinin, yeni bir tane amiral gemisi modeli üstünde çalışmalar yaptığı ortaya çıkmış oldu.

Avrupa Birliği'nin Fikri Mülkiyet Ofisi'nin sertifikası içerisinde ortaya çıkmış olan OPPO Find ailesindeki yeni üye Find Z'nin 25 ila 28 Şubat tarihlerinin arasında yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında (MWC 2019 içerisinde), firmanın ilk katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonuyla birlikte gösterilebilecek olduğu/tanıtılabilecek olduğu da söylenmekte.

Geekbench üstünde OPPO şirketine ait olan ''Poseidon'' kod ismiyle bir tane akıllı telefon daha geçmiş olduğumuz hafta içinde ortaya çıkmıştı. Gücünü ise Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 adına sahip yonga setinden almakta olan bu Poseidon kod isimli  akıllı telefonun sertifikası ise ortaya çıkmış olan bu cihazın OPPO Find Z  modeli olabileceği konusundaki ihtimalleri güçlendirmekte.

OPPO şirketinden gelmiş olan açıklamalarla birlikte ortaya çıkan bu sertifika içinde bulunan bilgiler derlendiği zaman Find Z modelinin gelişmiş durumdaki  ekran altı parmak izinin sensörüne, 10x seviyesine kadar optik  bir zoom'a, 5G özelliklerine ve 1 tane periskop kameraya sahip olarak geleceği sonucuna da varsak yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.