Oppo şirketinden ColorOS 5.2.1 isimli güncelleme müjdesi

OPPO şirketinin R15 serisi içerisinde yer alan akıllı telefonlar ColorOS 5.2.1 isimli güncellemeye sahip oldu.

Oppo şirketinden ColorOS 5.2.1 isimli güncelleme müjdesi


OPPO şirketinin R15 serisi içerisinde yer alan akıllı telefonlar ColorOS 5.2.1 isimli güncellemeye sahip oldu.

OPPO şirketi kendisine ait özel arayüzü olan ColorOS'un 5.2.1 isimli sürümünü OPPO R15 serisindeki akıllı telefonlarına özel olarak yayınladı. OPPO şirketinin R15 serisindeki akıllı telefonları  bu güncellemeyle beraber arayüzdeki performans iyileştirmelerinin yanında, Hyper Boost ile birlikte yapay zekanın özelliklerine de kavuşmuş oldu. Güncelleme ise an itibari ile OPPO R15 modeli ve OPPO R15 Dream Mirror Edition modelindeki akıllı telefonlarda kademeli bir şekilde dağıtılmakta.

ColorOS 5.2.1 ismine sahip olan güncellemesiyle cihazlara gelmiş olan Yapay Zeka Asistan ise; güç tuşuna yarım saniye basıldığı zaman açılmakta, yazıları taramakla birlikte, resimleri dilden dile çeviri yapmak, belgeleri taramak, soruları yanıtlamak vb. işler amacıyla kullanılabilmekte ve cihazlara da kullanıcıların tam olarak ne zaman araç sürmekte olduğunu otomatik bir şekilde algılayabilen ve bildirimleri engelleme özelliğine sahip Akıllı Araç Modu'nu getirmekte.

Akıllı telefonlara gelmiş olan güncellemeyle birlikte OPPO şirketinin fazlasıyla övünmekte olduğu Hyper Boost isimli teknoloji, akıllı durumdaki yan çubuk, güç tuşuna uzun basıldığı zaman cihazın tekrardan başlamasını, 5 defa basıldığı zamanda acil servisleri aramayı saplamakta olan bir SOS özelliği, bataryayla birlikte sistem belleğinin tasarrufu sağlamak maksadıyla ''uygulamayı dondurma'' isimli özellikte de ilave ediliyor. Aynı zaman içerisinde kullanıcılar artık video düzenlemeleri esnasında cihazın içinde yer alan yazılımı kullanabiliyor olacak ve bu açıdan 3. parti bir yazılıma hiç bir şekilde ihtiyaç duymuyor olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.