Oppo şirketinden de katlanabilir özellikli telefon geldi

Akıllı telefonlar üzerinde en son durumdaki trend katlanabilir özelliğe sahip telefonlar olmaya başladı.

Oppo şirketinden de katlanabilir özellikli telefon geldi


Akıllı telefonlar üzerinde en son durumdaki trend katlanabilir özelliğe sahip telefonlar olmaya başladı. Özellikle de Samsung Galaxy Fold modeli ve Huawei Mate X modelinin yaratmış olduğu sansasyonun sonrasında öteki üreticiler de kendilerinin katlanabilir özelliğe sahip telefonlarını sergilemeye başlamış oldular.

Oppo şirketinin Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Brian Shen’den gelmiş olan bir tane Weibo gönderisi, şirketin akıllı telefonla ilgili tasarımını açık bir şekilde gözler önüne sermiş oldu. Gönderiye bakılır ise Oppo şirketinin halen bu telefonları piyasaya sürme konusunda bir maksadı yok. Bu duruma karar verebilmek amacıyla piyasadan gelecek talebi gözlemlemiş olacaklar.

Oppo şirketinin tasarım açısından Huawei şirketinin izinden gitmiş olduğu kendisini çok iyi bir şekilde hissettirmekte. Telefon, Huawei Mate X modeline ciddi anlamda çok fazla benzemekte. Katlandığı zaman telefonun her 2 taraftaki yüzeyini de kaplamakta olan bir OLED ekranı bulunan bu telefonun bir tarafında, kamerayı ve öteki bileşenleri barındırmakta olan bir çubuk mevcut.

Oppo şirketi bu modeli piyasaya çıkartır mı çıkartmaz mı şu anda hiç bir şekilde kesin değil. Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi, telefon başına 2.000 dolar tutarına yakın ücretler istiyor olsalar bile bunların yeni bir  tane teknolojiyi kullanmakta olan ilk telefonların fiyatları olduğunu anımsatmakta bir yarar var. Hali ile bu telefonlar amiral gemisi modeli ve çok daha pahalı ürünler olmakta. Bu çıkan ürünlere yönelik isteğe göre öteki üreticilerin, özellikle de Çin asıllı cihaz üreticilerinin bu teknolojiye yönelecek olmaları hiç bir şekilde beklenmedik bir durum olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.