Oppo şirketinden Posedion kod ismine sahip bir telefon

Çin asıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan OPPO şirketinin kablosuz şarj sistemine yer verilen bir tane akıllı telefonu çıkartacak olduğu bilinmekteydi, şimdi ise bu cihaz Geekbench testi içerisinde görüldü.

Oppo şirketinden Posedion kod ismine sahip bir telefon


Çin asıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan OPPO şirketinin kablosuz şarj sistemine yer verilen bir tane akıllı telefonu çıkartacak olduğu bilinmekteydi, şimdi ise bu cihaz Geekbench testi içerisinde görüldü. Yeni gelecek olan OPPO büyük bir olasılıkla MWC 2019 kapsamında tanıtılmış olacak.

OPPO şirketinin kablosuz şarj teknolojisine yer veren bir akıllı telefon çıkartmaya hazırlandığı bilinen bir gerçekti fakat benchmark testleriyle birlikte sızıntıların efendisi halinde gelen Geekbench’in veritabanı içerisinde kablosuz şarjla ilgili teknolojisine  yer veren bir OPPO modeli bulundu bile.

Kod adı OPPO POSEIDON olarak öne çıkan telefon tek çekirdek testi içerisinden almış olduğu 3180 puanla birlikte çok çekirdek testinden almış olduğu 10.963 puan ile amiral gemisi kategorisi içerisinde olacağını düşünmekteyiz.

OPPO şirketine ait olan POSEIDON, Android 9 Pie işletim sistemiyle beraber çıkmış olacak. Gücünü Qualcomm  şirketine ait Snapdragon 855 isimli yonga setinden alacağı görülen bu telefonun kaç GB'lık bir RAM'e sahip olarak geleceği de halen bilinmemekte.

Telefonla alakalı olarak elimizde bunlardan farklı herhangi bir bilgi yer almadığından dolayı çıkacak olan telefonun OPPO R19 modeli ve OPPO FIND X2 modelinde olması da muhtemel görünmekte. Telefonun herhangi bir resmininde ortaya çıkmamış olduğunu ilave etmekte yarar var. MWC 2019 yaklaşmaya başladıkça sızıntıların çoğalmasını beklemekteyiz.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.