Oppo şirketinin PBFM30 kod isimli telefonuna ait özellikle görüldü

Geçtiğimiz hafta  içerisinde Oppo şirketinin hangi model olduğu konusunda bir bilgiye ulaşılamamış PCDM00 / PCDT00 koduna sahip durumdaki akıllı telefonları TENAA sertifikaları esnasında bütün özellikleriyle  beraber ortaya çıkmıştı.

Oppo şirketinin PBFM30 kod isimli telefonuna ait özellikle görüldü


Geçtiğimiz hafta  içerisinde Oppo şirketinin hangi model olduğu konusunda bir bilgiye ulaşılamamış PCDM00 / PCDT00 koduna sahip durumdaki akıllı telefonları TENAA sertifikaları esnasında bütün özellikleriyle  beraber ortaya çıkmıştı. Bu yeni gelecek akıllı telefonlar gizemlerini korumaya devam ederken Oppo şirketinin PBFM30 koduna sahip yeni bir  tane akıllı telefonu daha bütün teknik özellikleriyle birlikte TENAA içerisinde gözükmüş oldu. Öteki akıllı telefonların tam tersine PBFM30 modeline ait bir tane görsel ise halen paylaşılmadı.

Oppo şirketinin mavi ile birlikte pembe renkleriyle piyasaya çıkartacak olduğu PBFM30 kod ismine sahip yeni akıllı telefonu; 155.9 x 75.4 x 8.1 milimetrelik ölçülerinde karşımıza çıkacakken, 6.2 inç büyüklüğünde 1520 x 720 çözünürlük sunan, HD+ çentiğine sahip bir ekranla karşımıza çıkması konusunda bir beklenti var. Cihaz  ayrıca gücünü ise; 8 çekirdeği bulunan 1.8GHz hızı ile 3 GB'lık bir RAM'in desteğinde çalışmasını sürdüren bir tane  işlemciden, 64 GB'lık bir depolama alanının yanında yer alıyor olacak.


Arka kısmında ise 13 MP ile birlikte 2 MP çözünürlük sunan 2 tane kameraya sahip durumdaki PBFM30, ön kısmında da 16 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası barındırıyor olacak. Parmak izinin okuyucusunu arka kamera modülünün hemen alt kısmında barındırmakta olan bu cihaz 4.100 mAh  gücündeki batarya kapasitesi ile birlikte 156 gramlık bir ağırlığa sahip durumdayken, Android 8.1 Oreo isimli işletim sistemi ile birlikte kutusundan çıkmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.