Oppo şirketinin Reno modeline ait teknik özellikler sızdı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, yeni akıllı telefon serisi olarak öne çıkacak Reno’nun 10 Nisan tarihi içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulacak olduğunu dün resmen onaylamıştı.

Oppo şirketinin Reno modeline ait teknik özellikler sızdı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şirketi, yeni akıllı telefon serisi olarak öne çıkacak Reno’nun 10 Nisan tarihi içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulacak olduğunu dün resmen onaylamıştı. Ortaya çıkan söylentiler ise, cihazın Snapdragon 855 işlemcisiyle karşımıza çıkacak olduğu yönde olsa bile  IMDA’dan (Singapur Bilgi - İletişim ve Medya Geliştirme Kurumu) alınmış olan CPH1917 isimli sertifikayla birlikte Bluetooth SIG sertifikası, Oppo Reno modelinin özelliklerini ortaya çıkartmış oldu.

Ortaya çıkmış olan sertifikalara bakılır ise Oppo Reno modeli, Qualcomm şirketinin orta - üst seviyede yer alan işlemcisilerinden Snapdragon 710 modelinden güç alıyor olacak. 8 GB'lik bir RAM kapasitesi olacak bu cihazın 256 GB’lık boyuta kadar dahili depolama alanı yer alacak. Cihazın üzerinde yer alacak ekranı da 6.4 inç boyutuna sahip ve Full HD+ çözünürlük sunuyor olacak. OLED mi veyahut LCD mi olacağı ise halen bilinmemekte.

Sertifikalara bakılır ise bu cihaz 48 megapiksel + 5 megapiksellik özelliklerine sahip olmak üzre 2 arka kameraya, öte yandan 16 megapiksellik çözünürlüğüne sahip  bir ön kameraya sahip olarak karşımıza çıkacak. Android 9.0 Pie işletim sistemiyle geleceği açıklanan bu  cihaz Wi-Fi 802.11ac ile birlikte Bluetooth 5.0 bağlantısının özelliklerini sunuyor olacak. Cihazın ayrıca 4.065 mAh gücündeki bir bataryaya sahip olarak karşımıza çıkacağı da iddia edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.