Yeni güncelleme nerdeyse herşeyi değiştirmiş olacak

Yeni bir  tane daha Fortnite güncellemesi ile karşı karşıya bir durumdayız. Epic Games şirketinin 8. sezon başlarken niçin  bir sürü aracı oyundan kaldırmış olduğunu da bu güncelleme ile birlikte açıkça anlamış olduk.

Yeni güncelleme nerdeyse herşeyi değiştirmiş olacak


Yeni bir  tane daha Fortnite güncellemesi ile karşı karşıya bir durumdayız. Epic Games şirketinin 8. sezon başlarken niçin  bir sürü aracı oyundan kaldırmış olduğunu da bu güncelleme ile birlikte açıkça anlamış olduk. Firmanın asıl planı, yeni gelecek araçlarla ilgili olarak yer açabilmekmiş. Oyuna yeni ilave edilmiş olan ilk araç; ''Vantuzlu Top'' olarak öne çıkmış bir durumda.

Vantuzlu Top ise, hamster topuna benzerliği bulunan ve kanca tutturulmuş özellikteki tek kişilik bir araç şeklinde karşımıza çıkmış oluyor. Bu kancayı ise haritada yer alan yüksek yerlere tırmanabilmek amacıyla kullanmak olanaklı. Öte yandan bu araç, rakiplerinizle aranızda yer alan mesafeyi kapatmak amacıyla boost eklentili bir durumda gelmekte.

Vantuzlu Topun haricinde Epic Games şirketi, platformlar arasındaki oyun sistemine de bir takım değişiklikler getirmiş bir durumda. Bu yamayla beraber artık Xbox One konsolu ve PS4 konsolunun oyuncuları aynı oyun havuzu içerisinde yer alacaklar. Switch oyuncuları da mobil oyuncular ile aynı oyun havuzu içerisinde yer alabilecek.

Bir başka büyük değişiklikte otomatlara gelmiş bir durumda. Bundan sonraki süreç içerisinde otomatlar ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor olacak. Fakat bir eşya ya da silah aldıktan sonrasında ise otomatlar kaybolmuş olacak. Yani bu otomatlar tek kullanımlık bir durumda olacak.

Vantuzlu Top'un ise , oyunu oynanış açısından çok büyük bir ölçüde etkileyecek olduğu kesin. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.