Oppo'ya ait Find X2 modelinin özellikleri açıklandı

Oppo Find X modeli, 2018 senesi içerisinde en fazla konuşulmuş olan telefonlardan bir tanesiydi. Yalnızca bir  tane kaydırma hareketi ile birlikte aktif edebilmekte olduğunuz ve içinde yüz tanıma sensörü yer alan ön kamerasıyla birlikte piyasaya çıkartılmıştı.

Oppo'ya ait Find X2 modelinin özellikleri açıklandı


Oppo Find X modeli, 2018 senesi içerisinde en fazla konuşulmuş olan telefonlardan bir tanesiydi. Yalnızca bir  tane kaydırma hareketi ile birlikte aktif edebilmekte olduğunuz ve içinde yüz tanıma sensörü yer alan ön kamerasıyla birlikte piyasaya çıkartılmıştı. Şimdi de  Oppo şirketinin bu yıl içinde Find X modeline bir vâris getirecek olduğu düşünülmekte ve Youtuberlardan Mrwhoetheboss’a bakılır ise, bu vârisin ismi X2 olarak karşımıza çıkacak.

Mrwhoetheboss ismine sahip olan YouTuber, paylaşmış olduğu son videosu içerisinde telefonun yanında tasarımıyla beraber gelecek özelliklere dikkat çekmiş oldu. Ekranın üzerine entegre edilmiş durumdaki parmak izi okuyucusu ile birlikte 10x optik yakınlaştırması da bu özelliklerden yalnızca 2 tanesi. Oppo şirketi, bir telefon üzerinde hareketli parçaların en aza indirgenmesini savunmakta olan bir şirket. Bu sebepten dolayı da Find X ismine sahip modeli komple çerçevesiz duruma getirmek amacıyla alışagelmemiş bir tasarımla beraber piyasaya çıkartmıştı.

Oppo şirketinin Find X modeli, VOOC Charge isimli teknoloji ile birlikte piyasa çıkartılmıştı fakat bu teknolojinin çok daha hızlı durumdaki olanı SuperVOOC Charge yalnızca 2 tane özel versiyonda çalışmaktaydı. Öte yandan SuperVOOC Charge ismine sahip bu teknoloji ile birlikte 3,400 mAh  gücündeki bataryayı 0’dan 100’e kadar 35 dakika içerisinde doldurabilmektesiniz. Find X2 modelininde bu hızlı şarj teknolojisini destekleyecek olmasının gerekli olduğu düşünülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.