Oracle ile Microsoft şirketinden bulut sistemleri ortaklığı

Microsoft şirketi ile Oracle şirketinin kurmuş bulunduğu ortaklıkla beraber işletmeler, artık Analytics ile birlikte AI benzerindeki Azure hizmetlerini, Autonomous Database benzerindeki Oracle Cloud firmasının hizmetlerine problemsiz bir şekilde bağlayabiliyor olacaklar.

Oracle ile Microsoft şirketinden bulut sistemleri ortaklığı


Microsoft şirketi ile Oracle şirketinin kurmuş bulunduğu ortaklıkla beraber işletmeler, artık Analytics ile birlikte AI benzerindeki Azure hizmetlerini, Autonomous Database benzerindeki Oracle Cloud firmasının hizmetlerine problemsiz bir şekilde bağlayabiliyor olacaklar. Müşteriler ise, bir iş yükünün bir kısmını Azure üzerinde ve öteki bir kısmını da Oracle Cloud üzerinde çalıştırabiliyor olacakken bu ortaklık ile beraber en iyi bulut deneyimini de elde edebilmiş olacaklar.

Microsoft şirketinin Yapay Zekâ ile birlikte Bulut Bölümünün Genel Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Scott Guthrie açıklamasında; ''Kurumsal alan içerisindeki bulut tercihine baktığımız zaman, Fortune 500 listesinde yer alan firmaların %95'lik bir kısmının Azure kullanmakta olduğunu görmekteyiz. Bizler de Microsoft şirketi olarak müşterilerimizin sürekli olarak dijital dönüşüm serüvenleri üzerinde başarılı bir durumda olabilmelerine yardımcı olmaya odaklanmış bir durumdayız.'' ifadelerine yer veriyor ve sonrasında ise ilave ediyor; ''Bu söz konusu yeni ortaklık, Oracle şirketinin kurumsal durumdaki uzmanlığına baktığımız zaman ve ortak durumdaki müşterilerimizin kurumsal açıdan uygulama ve  de veritabanlarının buluta geçirilmesi süreci içerisinde yarar sağlayacağından dolayı fazlasıyla doğal bir seçimdi.''


Kurulmuş olan bu ortaklık, aynı zaman içerisinde yeni yeteneklerin ortaya çıkabilmesine de imkan sağlamakta. Bunlardan biri de Azure ile birlikte Oracle Cloud tamamında kaynakları yönetmek amacıyla birleştirilmiş bir şekilde oturum açmanın deneyimidir. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.