Orta segment içerisindeki rekabet Vivo V15 Pro modeliyle bitecek

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, firmanın orta segment üzerinde en iddialı modeli olarak çıkacak Vivo V15 Pro modeliyle alakalı olarak Vivo Hindistan Twitter hesabının üstünden özel bir tanıtım videosu paylaştı.

Orta segment içerisindeki rekabet Vivo V15 Pro modeliyle bitecek


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, firmanın orta segment üzerinde en iddialı modeli olarak çıkacak Vivo V15 Pro modeliyle alakalı olarak Vivo Hindistan Twitter hesabının üstünden özel bir tanıtım videosu paylaştı. Sadece 15 saniyelik bir uzunluğa sahip olan video, Vivo V15 Pro modelinin hem ön  kısım hem ise arka kısımdaki panel tasarımını tamamı ile ortaya çıkartmış oluyor.

Videoya bakılır ise Vivo V15 Pro modeli, Vivo Nex modeli içerisinde de olduğu gibi komple çerçevesiz bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. Üstelik cihazda yer alan ön kamerası ise tekrar Vivo Nex’te yer aldığı gibi açılıp kapanabilen bir mekanizmaya yerleştirilmiş olacak. Video öte yandan, bu bahsi geçen kameranın 32 MP'lik bir çözünürlüğe sahip olan ilk açılıp kapanabilir özellikteki kamera olacağını da ifade ediyor.

Söylentilere bakılır ise Vivo V15 Pro isimli yeni model, Vivo Nex modeli içerisinde de görmüş olduğumuz  6.39 inç büyüklüğündeki S-AMOLED ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. 6 GB'lık bir RAM kapasitesine sahip olarak gelecek cihaz 128 GB'lık bir depolama alanı sunuyor olacak ve Snapdragon 675 isimli işlemciden gücünü alacak. Paylaşılmış olan video, cihazın 3 tane kameraya sahip olarak karşımıza çıkacağını doğrulamakta ki bu bahsi geçen kameraların 48 MP + 8 MP + 5 MP özeliklerine sahip olması konusunda beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.