Fear The Wolves oyunu ilk hafta ücretsiz deneme opsiyonuyla yayınlandı

Vostok Games şirketi tarafından geliştirilmiş olan Fear The Wolves isimli yapım, dün itibariyle yayınlanmış oldu.

Fear The Wolves oyunu ilk hafta ücretsiz deneme opsiyonuyla yayınlandı


Vostok Games şirketi tarafından geliştirilmiş olan Fear The Wolves isimli yapım, dün itibariyle yayınlanmış oldu. Dün sabah oyuncuların beğenilerine sunulmuş olan bu oyun, 12 Şubat tarihine kadar kadar ücretsiz bir şekilde denenebiliyor olacak.

12 Şubat tarihine  kadar devam edecek olduğu açıklanan bu deneme haftası içinde oyunu satın almayı talep eden oyuncuların ise oyuna %50 oranındaki bir indirimle sahip olabilme imkanı bulunacak. Bunun sayesinde, oyunu denedikten sonra eğer beğenirseniz yarı bir fiyata oyuna sahip olabileceksiniz.

Fear The Wolves isimli oyun, bir battle royale oyunu şeklinde karşımıza çıkmış oluyor. Oyuncular haritanın içinde onları avlamaya çalışmakta olan kurtlardan kaçıp yaşamda kalmaya çalışıyor olacak. Oyunun temeli içerisinde her takımda 2 kişi yer almakta fakat oyuncular diledikleri zaman tek başlarına da  bu oyuna dahil olabilmekteler.

Günümüz şartlarında artık pek çok battle royale oyunu oyuncuların beğenilerine sunulmakta. Pekala, Fear The Wolves isimli bu yeni karşımıza çıkan oyunun farkı tam olarak nedir? Sıra dışı tasarlanmış olan konseptinin haricinde, Fear The Wolves isimli oyunda her oyun öncesinde oyuncuların seçebilecek oldukları bir tane dinamik hava değişikliği sistemininde yer almakta olduğu dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.