Oyun canavarı Mayıs'ta satışa çıkacak

Intel şirketinin çıkartmış olduğu yüksek seviyedeki yeni mobil CPU’sunun yanı sıra Nvidia şirketinin 16 serisindeki CPU’su haricinde Razer şirketi de kendisine ait yeni ürününü çıkarttı.

Oyun canavarı Mayıs'ta satışa çıkacak


Intel şirketinin çıkartmış olduğu yüksek seviyedeki yeni mobil CPU’sunun yanı sıra Nvidia şirketinin 16 serisindeki CPU’su haricinde Razer şirketi de kendisine ait yeni ürününü çıkarttı. Firmanın bu  söz konusu yeni ürünleri de Razer Blade Pro 17 içerisinde gelmiş olacak.

Razer şirketinin yeni modeli içerisinde göze çarpmış olan çok önemli değişiklikler yer almakta. İlk göze çarpmış olan şey küçülmekte olan çerçeveler ve küçülmekte olan ana gövdeyle braber büyüyen ekran. Cihaz üzerindeki dokunmatik fare pedi ise klavyenin yan kısmından alt kısmına alınmış.

Razer şirketinin CEO’su  görevinde bulunan Min-Liang Tan yeni Blade Pro 17 modeliyle alakalı bir şekilde ''Daha da büyük bir ekran, çok daha fazla bağlanabilirlik seçeneği ve taviz vermemekte olan mükemmel bir performans arayışında bulunan oyunculara özel olarak mükemmel bir diziüstü bilgisayar'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

17,3 inç büyüklüğüne sahip Full HD paneli yer alan bilgisayarın ekranının yenileme hızı 144 Hz olarak öne çıkıyor. 2.499 dolar tutarındaki bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkan Razer Blade Pro 17 modeli, ilk önce Amerika Birleşik Devletleri ile birlikte Kanada ve de Birleşik Krallık olmak üzre pek çok pazarda satışa sunulmuş olacka. Öte yandan cihaz üzerinde RTX 2080 bulunur ise fiyatı da 3.199 dolar tutarına kadar çıkacak.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.