Oyuncular EA Games'in instagram sayfasına baskın yaptı

Senenin en fazla beklenen oyun etkinlikleri arasnda yer alan E3 fuarı yakın bir zaman içerisinde gerçekleştirilmiş olacak. Bir çok oyun şirketi, bu fuarla alakalı hazırlıklarını sürdürüyor.

Oyuncular EA Games'in instagram sayfasına baskın yaptı


Senenin en fazla beklenen oyun etkinlikleri arasnda yer alan E3 fuarı yakın bir zaman içerisinde gerçekleştirilmiş olacak. Bir çok oyun şirketi, bu fuarla alakalı hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncular ise bu söz konusu fuara hazırlanmakta ve tam olarak hangi oyunların açıklanacak olduğunu da çok fazla merak etmekteler.

Skate isimli oyunun hayranları da fuarla alakalı olarka çok heyecanlı ve Electronic Arts şirketinin fuar içerisinde Skate 4'le alakalı açıklamalar yapmasını beklemekteler. Bu söz konusu beklentilerinin  hiç bir şekilde boşa çıkmasını istememekte olan hayranlar, ipleri kendilerinin ellerine alarak EA şirketine bir baskı kurmak için karar verdi. Bu maksatla da şirketin Instagram sayfasını Skate 4 isimli oyunun yorumlarıyla doldurmuş oldular.

Seriyi takip edenler, E3 zamanında şirketin Skate 4 istekleriyle karşılaşmasının adeta bir gelenek durumuna gelmiş bulunduğunu bilmekteler. İnsanlar bu sene içerisindeki etkinlikle alakalı yıl boyunca kendi aralarında örgütlenmeye başladılar ve gelenek bu sene içerisinde de hiç bozulmadı. Sayfanın en son mayıs ayı içerisinde yapmış olduğu E3 paylaşımı, nerdeyse tamamen Skate 4 isimli oyunun yorumlarından oluşan bir yorum seli altında kalmış oldu.


Pekala EA bu isteğe bir yanıt verecek mi? Muhtemel olarak hayır. Senelerdir Skate 4 oyunuyla alakalı söylentiler çıkmakta ve senelerdir birileri oyunun geliştirme süreci içerisinde yer aldığını iddia etmekte fakat bu söz konusu  söylentiler şimdiye kadarki zamanda hiç bir meyve vermeyi başarmadı. Serinin en  son oyunu olarak öne çıkan Skate 3’ü  ise 2010 senesi içerisinde görmüştük. Oyunu geliştirmiş olan EA stüdyolarından EA Black Box'ta 2013 senesinde resmen kapatılmıştı. Aslında yine EA şirketinin elinde bir çok stüdyo mevcut ve bu oyunu farklı bir tane stüdyoya da  verebilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.